nek se proveri jer mislim da ima malo vise preksenih pravila za veoma kratko vreme
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Imas 2 strane mislim 2 strane su malo al brate sve su approvdeNiti jednu stranu nemam?
Decko sakloni zalbu 3 strane prekrsenih pravila od drugu stranu 2 strana je 50/50 approved and rejected mislim ovo je premalo za to sto netko krsi svaki moguci dan barem po 2-3 pravilanek se proveri jer mislim da ima malo vise preksenih pravila za veoma kratko vreme
Pa naravno kad sam komentiro na pola zalbi sta su prihvacene,stavi title only i vidi kolko imam.takoder na nekim zalbama sta su g.p 6.15 je dobiveno samo za mg i drugi idevi su prekrsili pravilo g.p 6.15Decko sakloni zalbu 3 strane prekrsenih pravila od drugu stranu 2 strana je 50/50 approved and rejected mislim ovo je premalo za to sto netko krsi svaki moguci dan barem po 2-3 pravila
e moj ti a nemamo muda da stavimo id i svoj pravi accnek se proveri jer mislim da ima malo vise preksenih pravila za veoma kratko vreme