Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
71170
Players nickname
Rade_Tuborg
Suspect ID
54652
Date of violation
Jan 30, 2025
Time of violation
21.22
Proofs
https://streamable.com/tedif5

19UTD4CE87

Sve u nos, UNITED FORCE
Player
posto se pametan pravis sad ces po usima dobiti
i biografija da mu se skine
Vidimo se lepi uzivaj

Popke

Slayer
Player
posto se pametan pravis sad ces po usima dobiti
i biografija da mu se skine
Vidimo se lepi uzivaj
kad izazivas coveka , cccc

Justin Williams

Player
Player
Decko radi fore koje si radili stari igraci prije 2 godine, naravno pokušava da ispadne u društvu frajer jer su bili na discordu, pa ajde da ispadne zaninmljiv, vezao nas je trojicu i zaplijenio stvari vrijedne preko 700k, nije mi jasno zašto za ovakve stvari nije veca kazna, ovo je cisto abjuzanje moci i ponižavanje igraca, s tim da niko djaba ne daje novac na serveru, Luka Lopac mislim da si ti kurator fiba, trebao bi skrenuti pažnju lideru AjsAlcapone , jer ocigledno da ovaj igrac ce i dalje biti clan FIB-a, a on ce odlezati demorgan samo od 120/180 minuta, pitam se da li ovo lider podržava, Nemanja Zajcev ti si senior state kurator, mislim da je ovo stvarno prekršilo svaku mjeru, zahtjevam da se obavi razgovor s liderom te da ovaj igrac bude izbacen iz organizacije te da se skrene paznja lideru kako bi svojim clanovima on skrenuo paznju i obavio razgovor. Ukoliko vi ne možete obaviti razgovor i rjesiti ovu situaciju naoravit cu zalbu na administraciju pa neka Mujo vama objasni sta da radite u ovakvim situacijama jer meni ne pada napamet da bacam novac koji svakodnevno zaradjujen provodeci u igrici 12+ sati

Status
Not open for further replies.
Top Bottom