Dosao sam kao privatni advokat u zatvor sve normalno kod PD-ovca sto se moze vidit na POV-u. Nakon toga dolazimo na GOV discord da mi pokazue POV (ovi momci na discordu pricaju ne vezano za igricu). Nakon sto smo usli ja i kolega advokat i PD-ovac dolazi FIB-ovac ID: 11148 i bez ikakvog razloga i bez progovorene rijeci mi oduzima dozvolu. Nakon toga samo odlazi i nista nije rekao, nikakav RP nije bio napravljen. Samo je dosao oduzeo i otisao nista niti rekao nije. Sa advokatskom dozvolom sve sam legalno radio uredno popunjavao na GOV discordu svako pustanje sa kaucijom ili bilo sta vezano za to. Nema razloga zbog kojeg bi mi se mogla oduzeti advokatska licenca. Pritom je ID: 11148 deputy leader FIB-a, i radi cist FAILRP sto se moze vidjeti na VIDEU.
Sto se tice ovog sto se ne vidi da ulazimo na discord, imam 2 monitora samo je discord na drugom a sve ostalo se vidi na videu.
Sto se tice ovog sto se ne vidi da ulazimo na discord, imam 2 monitora samo je discord na drugom a sve ostalo se vidi na videu.