Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Pending review Ban za g.p 1.1 | Abraham Elkhabib

Your ID
17150
Players nickname
Uros Sakiic
Administrators nickname
Abraham Elkhabib
Date
Jan 31, 2025
Time
00
Proofs
/

pero zjevalo

Player
Player
Postovana Administracijo Projekta,

Proslo je oko 2 godine od kako sam dobio Black Listu zbog G.P. 1.1 (Deljenje ACC). Mnogo mi je krivo sto sam to uradio posto sam sad shvatio da nije trebalo to da radim zbog toga sto mi je Server mnogo drag i njegov commuity mi mnogo znaci. Pokusavao sam da se prilagodim drugim serverima poput ovog, ali nikako da nadjem slican server sa slicnim commuity-jem. Ovom prilikom hocu da se izvinim svima posebno administraciji i ljudima kojima je moje krsenje pravila naskodilo.

Smatram da bih trebalo da dobijem Un-Ban posto sam naucio lekciju sa svojim nedozvoljenim radnjama na serveru. Posto je jako dugo proslo od kad sam poslednji put zaigrao na serveru RS-1 i fali mi to u zivotu posto sam na njemu stico dosta sada prijatelja a i ljudi koje sada mogu da nazvem poznanicima. Cak sam i sa nekima dogovorio da odemo na pice i sada se druzimo svakodnevno i preko diskorda a i sa nekima u RL.

Sve u svemu mnogo mi je drago sto sam uopste i dobio tu priliku da zaigram na projektu i tu podrsku sto sam dobio od strane igraca a i same administracije servera.

Top Bottom