By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!zasto lazes? meni nije problem da okacim ceo pov od 5 minuta, bio sam vam ispred kuce pre sat vremena baki, sad ces ti lepo da mi se odmoris u demorganu 180 min, uzivaj sve ti najbolje zelim.Druze dolazis cijelo vrijeme i brojim ti ko zna koliko i vracas se unutar 15 min, brojao sam kako treba ali ne vrijedi ti se gratis svaki put kad te ubijem pa si odlučio okacit mali dio
Okej, lagano. Samo kazem da dolazis baitat pa sad ako cemo tako onda si i ti baitao pa ces i ti sa mnom u demorganzasto lazes? meni nije problem da okacim ceo pov od 5 minuta, bio sam vam ispred kuce pre sat vremena baki, sad ces ti lepo da mi se odmoris u demorganu 180 min, uzivaj sve ti najbolje zelim.
Druze dolazis cijelo vrijeme i brojim ti ko zna koliko i vracas se unutar 15 min, brojao sam kako treba ali ne vrijedi ti se gratis svaki put kad te ubijem pa si odlučio okacit mali dio
okej baki ako je bait to sto sam dosao i sprdao se sa tvojim ljudima ispred kuce ti me okaci slobodno, uzivaj lazovcino prljavaOkej, lagano. Samo kazem da dolazis baitat pa sad ako cemo tako onda si i ti baitao pa ces i ti sa mnom u demorgan