By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Au bolje da nisiRekao sam mu "Daj mi 20 medkita" jasno se moze cuti nakon cega mi doticni nudi 30 komada kako bi vise zaradio i uzima mi zadnje pare
Jeste moja krivica ali nisi morao da prihvatis brtRekao sam mu "Daj mi 20 medkita" jasno se moze cuti nakon cega mi doticni nudi 30 komada kako bi vise zaradio i uzima mi zadnje pare
Mogu li vas zamoliti da pogledate logove jer novac nije vratio?Nakon pregleda dokaza trenutno ne mogu zakljuciti ovu zalbu
Ovo nije POV koji sam trazio, trazio sam POV kad vam igrac proda 30 medkita i nastavak da se vidi da li vam je vratio pare ili nesto slicno
Rok za dostavu takvog POV-a ostaje isti.
Dostavi Pov, kao sto je receno a i procitaj moju porukuMogu li vas zamoliti da pogledate logove jer novac nije vratio?
nisi ni trazio samo si izasao i pobegaoMogu li vas zamoliti da pogledate logove jer novac nije vratio?
da ti je toliko stalo do para ti bi bar mene pitao da li mogu da ti vratim pareMogu li vas zamoliti da pogledate logove jer novac nije vratio?
poslacu ti ja 40k jbt sa places za 40kMogu li vas zamoliti da pogledate logove jer novac nije vratio
molio bih admine da provere u logovima jer mi covek nije vratio novacposlacu ti ja 40k sta places jbt za 39k
sta places za 40k ?molio bih admine da provere u logovima jer mi covek nije vratio novac
ne placem nego je ocigledan scamsta places za 40k ?
ajde da te scamo za 20 mil pa hajde ali za 40k, nemam recine placem nego je ocigledan scam
i dalje je scam a i sam je prizno da je to napravio i da nije vratio pareajde da te scamo za 20 mil pa hajde ali za 40k, nemam reci