Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
55883
Players nickname
Kornja DeLuca
Suspect ID
70274
Date of violation
Feb 2, 2025
Time of violation
00:00
Proofs
https://youtu.be/ZQT0wOS2SsQ

Kornja Gamfer

Player
Player
molim vas aadministracio dobio sam offtopic u cc jer vec 4 dana molim administraciju da pregledaju ovog lik ubija nas na svim informalima ovako svaki put zna gde je ko i koliko je ljudi ostalo protiv njega stvarno volim da igram na ovom projektu i molim vas da banujete ovakve ljude koji kvare igru na ovom serveru takodje glumi engleza a nas je decko koji banejda ali ne znam mu tacan id prosli tako da cim saznam i za to cu da ga okacim molim vas da pogledate ovaj pov lepo i videcete kako lik ima WH .Prva stav hita me sa brda direktno u bus okej ajde da kazemo da je d sync posle toga se pomeram iza kamena lik reseta po kamenu iza kojeg sam ja i u momentu dok menja poziciju sa leva na desno ja menjam lokaciju on zna tacno ponovo gde sam i onda ovaj hit preko kamena molim vas da dobijemo pov situacije i videcete sigurno kako me prati kroz kamenje kamerom.

Mujo Cappone

Server Administrator
Server Administrator
Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.
  • Zahtjevam POV igrača ID 70274, rok 14h

Kornja Gamfer

Player
Player
Trazen je Pov od pocetka pucanja ne ovo sto je dostavio plus kasnio je nek posalje snimak kako je pucao kroz kamen i ostalo

Kornja Gamfer

Player
Player
Prvo naucis neke stvari pa pises na prosli pov si mi pisao da imam trejsere tako da brate toliko o tome koliko znas nesto.Malo se procitaju pravila pa onda pisemo.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom