Informacije
1. Vaše ime u RL: Stjepan
2. Vaše godine: 23
3. Vremenska zona: GMT+2
4. Od kada do kada ste inace ingame (od 6:00 do 14:00 pa opet od 19:00 do 1:00):
5. Prosjecna aktivnost po danu(Vremenski): 5 do 7h
6. Vaš Discord: tefo#3424
7. Vaše ingame ime: Tefo Verstappen
8. Vaš ID: 8979
Dodatne Informacije
1. Zašto želite postati admin?
zelim bit pomocnik administracije jer sam vec dugo na serveru prosao sam svakakve situacije uoznat sam sa svim pravilima grada i servera i zelio bih sa svim tim iskustvom i znanjem da pomognem novim igracima kako ne bi krsili pravila i meni su razne osobe pomagale kad sam bio novi igrac na serveru mislim da je na mene red da pomognem svima
2. Koje su vaše prednosti?
strpljiv iskusan volim da radim snalazljiv volim svima da pomognem
3. Koje su vaše najveće slabosti?
smatram da nemam nekih slabosti
4. Hoćete li biti spremni napustiti RP život da bi postali admin?
ne
5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je da imate biznis dok ste administrator)
nemam biznis
6. Da li postoji neki IRL problem koji vas sprijecava da budete aktivni u ovom trenutku? Trenutno ne
1. Vaše ime u RL: Stjepan
2. Vaše godine: 23
3. Vremenska zona: GMT+2
4. Od kada do kada ste inace ingame (od 6:00 do 14:00 pa opet od 19:00 do 1:00):
5. Prosjecna aktivnost po danu(Vremenski): 5 do 7h
6. Vaš Discord: tefo#3424
7. Vaše ingame ime: Tefo Verstappen
8. Vaš ID: 8979
Dodatne Informacije
1. Zašto želite postati admin?
zelim bit pomocnik administracije jer sam vec dugo na serveru prosao sam svakakve situacije uoznat sam sa svim pravilima grada i servera i zelio bih sa svim tim iskustvom i znanjem da pomognem novim igracima kako ne bi krsili pravila i meni su razne osobe pomagale kad sam bio novi igrac na serveru mislim da je na mene red da pomognem svima
2. Koje su vaše prednosti?
strpljiv iskusan volim da radim snalazljiv volim svima da pomognem
3. Koje su vaše najveće slabosti?
smatram da nemam nekih slabosti
4. Hoćete li biti spremni napustiti RP život da bi postali admin?
ne
5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je da imate biznis dok ste administrator)
nemam biznis
6. Da li postoji neki IRL problem koji vas sprijecava da budete aktivni u ovom trenutku? Trenutno ne