Osnovne informacije:
• Ime: Teodor
• Godine: 16
• Vremenska zona: GMT+1
• Prosjek online po danu: 7-8h
• Discord: kurta0916
• Ingame ime: Teo Nurmagomedov
• ID: 9549
Dodatne informacije:
• Pozicija: Lider Nacionalne Garde
• Zašto želite biti lider ove specifične organizacije?
• Iskustvo u drzavnim organizacijama: Imam znanje i iskustva iz prethodnih organizacijama i kojima sam bio, znam da bih bio odlican lider jer sam timski igrac, pravedan i pre svega dobar vodja tima.
• Dispciplina: Od Nacionalne garde se ocekuje disciplina visokog nivo-a, spreman sam da je sprovodim da bi svaki vojnik bio odlican u svome poslu.
• Podizanje kvaliteta RolePlay-a: I disciplinu i obuku i vezbe bih uveo bas zbog poboljsanja roleplay dozivljaja, da svaki igrac unutar nacionalne garde ili koji ima roleplay sa njima uziva u istom.
• Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji:
• Redovne obuke: Vrlo rado bih i sam drzao temeljne obuke i vezbe da ne bi dolazilo do krsenja pravila grada i servera.
• Timski rad: Mislim da je timski rad veoma bitan za odrzanje jedne ozbiljne organizacije, isto koliko trazim disciplinu i obucenost, toliko trazim i dobro raspolozenje da bi moji clanovi bili opusteni medjusobno.
• Vezbe: Uveo bih vezbe po principu realnih situacija, simulacija upada, potera po bazi, da bi moji ljudi bili sto vise obuceni i da bi mogli da adekvatno reaguju u realnim situacijama
• Rankovi:
----------Nizi cinovi----------
1. Suspend 24h
2. Suspend 48h
3. Vojnik na sluzbi
4. Razvodnik
5. Selekcija VP
6. Selekcija Kobri
7. Selekcija vazduhoplovstva
----------Podoficiri----------
1. Desetar
2. Mladji vodnik
3. Vodnik
4. Pripadnik VP
5. Pripadnik Kobri
6. Pripadnik vazduhoplovstva
7. Stariji vodnik
8. Stariji vodnik prve klase
9. Zastavnik
10. Zastavnik prve klase
----------Oficiri----------
1. Instruktor
2. Z.K VP
3. Z.K Kobri
4. Z.K Vazduhoplovstva
5. Komandant VP
6. Komandant Kobri
7. Komandant Vazduhoplovstva
8. Potporucnik
9. Porucnik
10. Kapetan
11. Kapetan prve klase
12. Major
13. Potpukovnik
14. Pukovnik
----------Vrhovna Komanda----------
1. Brigadni general
2. General major
3. General potpukovnik
4. General
----------Kodovi----------
10-1 Poziv na kratki sastanak kod baraka
10-2 Negativno
10-3 Prekinuti radio komunikaciju
10-4 Pozitivno
10-5 Ponoviti poslednji prenos
10-6 Zaboraviti zadnji prevoz
10-7 Napustanje smene
10-8 Dolazak na smenu
10-10 Ispaljeni hitci
10-20 Lokacija
10-21 Stanje na kapijama(koliko ljudi cuva kapiju)
10-33 Potrebna hitna podrska
10-65 Veruj mi!
10-99 Situacija resena
Kod A Pukla igrica
Kod B resetuj mikrofon(U+F8)
NAPOMENA: Sve u vezi upotrebe radio komunikacije ce biti detaljno objasnjeno na obuci.
POTREBNO JE STRIKTNO POSTOVATI KODOVE JER SU ONI KLJUCNI ZA BRZU REALIZACIJU I BRZU REAKCIJU. ZA NEPOTREBNU KOMUNIKACIJU IDU SANKCIJE
Aplikacija:
Ime i prezime:
Discord:
Godina u gradu(min 5):
Godine OOC(min 14):
Da li imate dosije:
Znanje pravila servera(0-10):
Znanje pravila grada(0-10):
Proces regrutacije: Nakon podnosene aplikacije tim za selekciju bira najbolje i oni zatim budu pozvani na intervju. Pozvani budu provereni da su vidjeni u kriminalnim strukturama, da ne bi gubili vreme odmah im je receno da li su prosli. Nakon toga sledi psihicka provera( poznavanje RP pravila i pravila servera), na psihickoj proveri imaju pravo napraviti 3 gresaka. Ukoliko napravi vise od tri odmah budu elimisani iz daljeg procesa selekcije te opet mogu da se prijave posle 4 dana.
Regruti koju prodju psihicku proveru dalje nastavljaju direktno na obuku, gde ce detaljno prouciti sva potrebna znanja da bi se bavili ovim poslom. Nakon zavrsene obuke dobijaju cin vojnika na sluzbi koji ce trajati dok njihove staresine ne procene da su spremni za dalje napredovanje. Ukoliko napreduju na cin razvodnika imaju pravo da se prijave za strucno obucavanje u VP, Kobrama, i Vojnom vazduhoplovstvu, Ili mogu nastaviti sa obicnom sluzbom.
Maksimalan broj pripadnika jedinica:
VP: 15
Kobre: 15
Vojno vazduhoplovstvo: 10
Sistem funkcionisanja VP:
Vojna policija je zaduzena za ocuvanje reda i mira u NG, zaduzena je da sprecava upade, privodi lica koja su se bez dozvole nasli na teritoriji NG. I takodje da vodi racuna o sigurnosti svih vojnika i da im bude prva i najveca podrska.
Sistem funkcionisanja Kobri:
Kobre su elitna jedinica Nacionalne garde koja ide tamo gde drugi ne smeju, ljudi koji ne znaju za strah, verni svojoj drzavi i svom generalu, to su visoko obuceni ljudi koji su glavni na dogadjajima i koji stite generala.
Sistem funkcionisanja Vojnog vazduhoplovstva:
Ovo je veoma odgovorna duznost i njeni pripadnici moraju biti obuceni za najgore padavine snegova, kisa, magli. Glavni prioriter V.V jeste podrska sa neba u vidu lociranja vozila unutar baze, prevoz vojnika na doganjaje.
Obuka: Obuka ce se sastojiti iz dva dela, teorija i praksa. Nasi polaznici ce imati tu priliku da zajedno sa nasim iskusnim instruktorima prodju temeljno kroz sve vezano za ovaj odgovoran posao, nakon stecenih znanja iz ucionice polaznici ce morati sve to primenjivati u praksi, na treninzima a zatim i u stvarnim situacijama
Hvala na pažnji!
• Ime: Teodor
• Godine: 16
• Vremenska zona: GMT+1
• Prosjek online po danu: 7-8h
• Discord: kurta0916
• Ingame ime: Teo Nurmagomedov
• ID: 9549
Dodatne informacije:
• Pozicija: Lider Nacionalne Garde
• Zašto želite biti lider ove specifične organizacije?
• Iskustvo u drzavnim organizacijama: Imam znanje i iskustva iz prethodnih organizacijama i kojima sam bio, znam da bih bio odlican lider jer sam timski igrac, pravedan i pre svega dobar vodja tima.
• Dispciplina: Od Nacionalne garde se ocekuje disciplina visokog nivo-a, spreman sam da je sprovodim da bi svaki vojnik bio odlican u svome poslu.
• Podizanje kvaliteta RolePlay-a: I disciplinu i obuku i vezbe bih uveo bas zbog poboljsanja roleplay dozivljaja, da svaki igrac unutar nacionalne garde ili koji ima roleplay sa njima uziva u istom.
• Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji:
• Redovne obuke: Vrlo rado bih i sam drzao temeljne obuke i vezbe da ne bi dolazilo do krsenja pravila grada i servera.
• Timski rad: Mislim da je timski rad veoma bitan za odrzanje jedne ozbiljne organizacije, isto koliko trazim disciplinu i obucenost, toliko trazim i dobro raspolozenje da bi moji clanovi bili opusteni medjusobno.
• Vezbe: Uveo bih vezbe po principu realnih situacija, simulacija upada, potera po bazi, da bi moji ljudi bili sto vise obuceni i da bi mogli da adekvatno reaguju u realnim situacijama
• Rankovi:
----------Nizi cinovi----------
1. Suspend 24h
2. Suspend 48h
3. Vojnik na sluzbi
4. Razvodnik
5. Selekcija VP
6. Selekcija Kobri
7. Selekcija vazduhoplovstva
----------Podoficiri----------
1. Desetar
2. Mladji vodnik
3. Vodnik
4. Pripadnik VP
5. Pripadnik Kobri
6. Pripadnik vazduhoplovstva
7. Stariji vodnik
8. Stariji vodnik prve klase
9. Zastavnik
10. Zastavnik prve klase
----------Oficiri----------
1. Instruktor
2. Z.K VP
3. Z.K Kobri
4. Z.K Vazduhoplovstva
5. Komandant VP
6. Komandant Kobri
7. Komandant Vazduhoplovstva
8. Potporucnik
9. Porucnik
10. Kapetan
11. Kapetan prve klase
12. Major
13. Potpukovnik
14. Pukovnik
----------Vrhovna Komanda----------
1. Brigadni general
2. General major
3. General potpukovnik
4. General
----------Kodovi----------
10-1 Poziv na kratki sastanak kod baraka
10-2 Negativno
10-3 Prekinuti radio komunikaciju
10-4 Pozitivno
10-5 Ponoviti poslednji prenos
10-6 Zaboraviti zadnji prevoz
10-7 Napustanje smene
10-8 Dolazak na smenu
10-10 Ispaljeni hitci
10-20 Lokacija
10-21 Stanje na kapijama(koliko ljudi cuva kapiju)
10-33 Potrebna hitna podrska
10-65 Veruj mi!
10-99 Situacija resena
Kod A Pukla igrica
Kod B resetuj mikrofon(U+F8)
NAPOMENA: Sve u vezi upotrebe radio komunikacije ce biti detaljno objasnjeno na obuci.
POTREBNO JE STRIKTNO POSTOVATI KODOVE JER SU ONI KLJUCNI ZA BRZU REALIZACIJU I BRZU REAKCIJU. ZA NEPOTREBNU KOMUNIKACIJU IDU SANKCIJE
Aplikacija:
Ime i prezime:
Discord:
Godina u gradu(min 5):
Godine OOC(min 14):
Da li imate dosije:
Znanje pravila servera(0-10):
Znanje pravila grada(0-10):
Proces regrutacije: Nakon podnosene aplikacije tim za selekciju bira najbolje i oni zatim budu pozvani na intervju. Pozvani budu provereni da su vidjeni u kriminalnim strukturama, da ne bi gubili vreme odmah im je receno da li su prosli. Nakon toga sledi psihicka provera( poznavanje RP pravila i pravila servera), na psihickoj proveri imaju pravo napraviti 3 gresaka. Ukoliko napravi vise od tri odmah budu elimisani iz daljeg procesa selekcije te opet mogu da se prijave posle 4 dana.
Regruti koju prodju psihicku proveru dalje nastavljaju direktno na obuku, gde ce detaljno prouciti sva potrebna znanja da bi se bavili ovim poslom. Nakon zavrsene obuke dobijaju cin vojnika na sluzbi koji ce trajati dok njihove staresine ne procene da su spremni za dalje napredovanje. Ukoliko napreduju na cin razvodnika imaju pravo da se prijave za strucno obucavanje u VP, Kobrama, i Vojnom vazduhoplovstvu, Ili mogu nastaviti sa obicnom sluzbom.
Maksimalan broj pripadnika jedinica:
VP: 15
Kobre: 15
Vojno vazduhoplovstvo: 10
Sistem funkcionisanja VP:
Vojna policija je zaduzena za ocuvanje reda i mira u NG, zaduzena je da sprecava upade, privodi lica koja su se bez dozvole nasli na teritoriji NG. I takodje da vodi racuna o sigurnosti svih vojnika i da im bude prva i najveca podrska.
Sistem funkcionisanja Kobri:
Kobre su elitna jedinica Nacionalne garde koja ide tamo gde drugi ne smeju, ljudi koji ne znaju za strah, verni svojoj drzavi i svom generalu, to su visoko obuceni ljudi koji su glavni na dogadjajima i koji stite generala.
Sistem funkcionisanja Vojnog vazduhoplovstva:
Ovo je veoma odgovorna duznost i njeni pripadnici moraju biti obuceni za najgore padavine snegova, kisa, magli. Glavni prioriter V.V jeste podrska sa neba u vidu lociranja vozila unutar baze, prevoz vojnika na doganjaje.
Obuka: Obuka ce se sastojiti iz dva dela, teorija i praksa. Nasi polaznici ce imati tu priliku da zajedno sa nasim iskusnim instruktorima prodju temeljno kroz sve vezano za ovaj odgovoran posao, nakon stecenih znanja iz ucionice polaznici ce morati sve to primenjivati u praksi, na treninzima a zatim i u stvarnim situacijama
Hvala na pažnji!