Htio bi vidjeti pov kako me ubio.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Sta sumljivo lepo te pogodio lik u x0,25 se samo jos bolje vidiMolio bi da administracija pogleda ovaj video u brzini x0,25 i neka mi kaze da ovdje nema nista sumnjivo kod prvog hica.....
Au brate moj au hahahahahahhaahhahaHtio bi vidjeti pov kako me ubio.
Brate blamiras se samo nemoj brt nemojMolio bi da administracija pogleda ovaj video u brzini x0,25 i neka mi kaze da ovdje nema nista sumnjivo kod prvog hica.....
Neznam ja tko se tu blamira al ajd…Brate blamiras se samo nemoj brt nemoj
Bas se vidi da ga svi stitite jer nesto krije.Bas se vidi da nekome zelis namjestit ban a ne da vidis pov
Samo mi reci sta je na prvom hitu cudno koj cheat mislis da ima ako se vec tolko razumesBas se vidi da ga svi stitite jer nesto krije.
Trazio sam ga prvo pov 2x u club chatu pa nakon toga sam okacio tu jer nije tamo htio poslati.
Normalno te ubia samo sto se ti pravis pametanBas se vidi da ga svi stitite jer nesto krije.
Trazio sam ga prvo pov 2x u club chatu pa nakon toga sam okacio tu jer nije tamo htio poslati.
Odgovori mi sta je na prvom hitu cudno koj cheat mislis da ima ako se vec tolko razumesA budemo vidjeli sta ce administracija rec jel to normalno ili nije...