Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Diego Cappone

Player
Player
1. Vaše ime u RL: Tin
2. Vaše godine:16
3. Vremenska zona:GMT+1
4. Prosječna aktivnost na dan:4-6h
5. Vaš Diskord:tincek69
6. Vaše Ingame ime:Tin Cappone
7. Vaš ID:38888

Dodatne Informacije

1. Lider za Families

2. Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije? Mislim da ce ova organizacija bit na vrhu ako je preuzmem zato sto znam sto je dobro a sto je lose za kriminalnu organizaciju kao sto je Families, u kriminalu sam jako dugo skoro od kad sam krenuo da igram na projektu i zato znam kako sta radi na ovom projektu, kao trenutni visi cin Vagosa i trenutni bivsi visoki cin marabunte shvacam kako sta radi u kriminalnoj organizaciji.

3. Vaši savjeti za poboljšanje RolePlay razine u organizaciji:U kriminalnim organizacijama ima najvise problema sa pravilima, jako cesto se krse zato bi ja tu podnjeo strogo odabiranje clanova, naravno ne prestrogo da niko ne moze uc ali dovoljno dobro da se ne krse toliko cesta pravila RolePlay-a. Dok sam bio bivsi visi cin u Marabunti Grande dogadjalo se da je bilo puno konflikta izmedju igraca i zato je puno njih i izlazilo iz organizacije zbog tog, zato cu se ja najvise potrudit kao lider da se tu nista od toga ne dogadja i da se ne unistavaju nikakva RolePlay iskustva. Takodjer je bilo da su se igraci zalili zbog jako malo akcija, zato kao lider bit cu cesto aktivan i stalno radit neke akcije, naravno ako mene nema bit ce tu moji zamjenici koji ce to odraditi.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

giphy.gif

EX RS#1 Administrator

Status
Not open for further replies.
Top Bottom