Pozdrav i poštovanje prije svega. Dana 18.08.2022. sam dobio kick iz Administracije zbog korupcije pišem ovaj appeal iz razloga jer bih volio drugu priliku da postanem dio administracije u buducnosti nakon što popravim aktivnost i dokažem se da necu kršiti više pravila servera. Slazem se sa odlukom i razumijem da sam zbog svojih postupaka kao administrator tada u tih 2 i pol mjeseca ugrozio vaše povjerenje koje sam izradio u svojih skoro godinu dana kao administrator. Znam da nije ispalo pošteno s moje strane svo moja naknadno ponašanje nakon kick-a iz admina takav sam bio iz razloga jer nisam razumio svoje postupke niti sam želio da ih razumijem tada prije 2 godine. Kao administrator imao sam dosta grešaka priznajem no ljudski je griješiti nitko nije programirani robot. Volio bih drugu priliku makar i za 2,3 mjeseca samo da znam da postoji šansa. Znam da nije bitno i relevantno jer što je bilo bilo je ne može se poništiti a to je sve do 6. mjeseca bio sam cist i dobar admin nisam bio korumpiran nadam se da cete bar iz tog razloga odlučit razmotrit svoju odluku i pružiti mi novu priliku.