Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Maksi1088

Player
Player
1. Vaše ime IRL: Maid
2. Vaše godine: 15
3. Vremenska zona:( GMT +1)
4. Prosjek online po danu: 5-6H
5. Vaš Discord: atvmaid
6. Vaše ingame ime: Maksi Coreli
7. Vaš ID: 60988

Dodatne informacije

1.Lider za The Families

2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije?
Zelim da postanem lider za
Families jer imam viziju da ovu organizaciju mogu uciniti jednom od najjacih na serveru.Moja vizija da org bude strateska i da ima veliki timski rad.Cilj bi mi bio stvoriti jaku zajednicu unutar genga.Zelim okupiti ozbiljnje i posvecene ljude koji ce zajedno samnom graditi ime i moc organizacije.Imam prethodno iskustvo u vodjenju timova i razumevanje kako funkcionisu organizacije na RP serverima.Pored toga zelim doneti kvalitetan i autentican roleplay gdje ce svaki clan imati priliku da se razvija i doprinosi zajednickom cilju.

3.Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.

-
Organizovao bih sedmicne sastanke na kojima bih odgovarao na sva zadata pitanja.

-Moja organizacija bi imala iskusnu turf ekipu kao i graffit team koji znaju sta rade i slusaju naredjenja Turf leadera i Graffiti Team Leadera

-Uveo bih sistem nagradjivanja za clanove koji se ističu kvalitetnim RP-om, lojalnošću i zalaganjem. To moze motivisati clanove da se više trude i da budu deo zajednicke price.

-Podici kriterijume za ulazak u organizaciju kako bismo osigurali da su svi članovi posvećeni RP-u i pravilima servera. Manje fokus na brojnost, a više na kvalitet interakcija unutar i van organizacije.

13. Boss
12. Co-Boss
11. Scarface
10. Legend
9. Turfer
8. Ghetto Killer
7.Graffiti Team Leader
6. Graffiti Team
5. Ghetto Maniac
4. Ghetto
3. Ghetto Boy
2. Edis Gangster