Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Vudi Dorocki

Player
Player
1. Vaše ime IRL:
Filip

2. Vaše godine:
17

3. Vremenska zona:
CET (GTM+1)

4. Prosjek online po danu:
6-8 sati

5. Vaš Discord:
vudidorocki

6. Vaše ingame ime:
Vudii Dorocki

7. Vaš ID:
19775

Dodatne informacije:

1. Lider za:
The Families

2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije?

• Iskustvo u kriminalnim RP scenarijima:
    Godinama igram na ovom projektu, specijalizujući se za vođenje kriminalnih organizacija. Imam iskustvo u planiranju pljački, pregovorima sa državnim organizacijama i izbegavanju policije. Znam kako organizovati članove za efikasne akcije i razviti strategije koje donose profit i dominaciju na serveru.
  • Timsko vođstvo i disciplina:
    Verujem da svaki uspešan geng zavisi od jakog lidera koji zna kako da motiviše, zaštiti i usmeri svoje ljude. Mogu da obezbedim disciplinu u redovima, a istovremeno izgradim poverenje među članovima organizacije.
  • Kreativnost u RP situacijama:
    Osmišljavam unikatne RP scenarije koji unose dinamiku u igru — od lažnih pregovora sa drugim organizacijama do iznenadnih preuzimanja teritorija. Cilj mi je da igračima pružim nezaboravna iskustva, ali i da osiguram stabilnost i rast organizacije.
  • Poznavanje pravila servera i kriminalnog RP-a:
    Odlično poznajem pravila servera i granice RP-a, što garantuje da će organizacija funkcionisati u skladu sa pravilima bez nepotrebnih kazni. Znam kako izbeći situacije koje bi dovele do problema sa administracijom, a istovremeno obezbediti uzbudljiv kriminalni gameplay.
  • Veštine pregovaranja i diplomacije:
    U kriminalnom svetu nije sve rešeno oružjem — često su pregovori ključ uspeha. Imam odlične pregovaračke veštine koje ću koristiti za postizanje saveza i rešavanje sukoba u korist The Families-a.

3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji:

• Strateška dominacija:
    Planiram uspostaviti čvrstu kontrolu nad ključnim delovima grada, uključujući trgovinu ilegalnom robom i zaštitu teritorije.
  • Obuka novih članova:
    Uvešću sistem treninga gde će svaki novi član proći obuku o pravilima servera, kriminalnim taktikama i pravilnom RP ponašanju.
  • Diplomatija i savezi:
    Održavaću saveze sa drugim kriminalnim grupama, ali ću se boriti za prevlast kada to bude potrebno.
  • Redovne kriminalne aktivnosti:
    Pljačke prodavnica, talačke, reketiranje i krijumčarenje biće deo svakodnevnih operacija organizacije, sa jasnom podelom zaduženja među članovima.
  • Diskretnost i sigurnost:
    Velika pažnja biće posvećena izbegavanju MG-a i očuvanju anonimnosti organizacije.
    ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Hvala na čitanju i srećno svima!!!

Status
Not open for further replies.
Top Bottom