Ubijaju nas van kruga nerazvijeni embrioni i jedan od istih pusta muziku ...
ID 65345
ID 62173
ID 45310
ID 65345
ID 62173
ID 45310
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Usli ste vi ali si ovo ciljano napravio da nabijes warn i sam priznajes da se odvijao događaj komponentiPucali su sto je dovoljno da prekrse GP 6.15 . Cijela situacija se vidi tu od pocetka.Nismo ni usli a vi nas pucate,zar vam nije malo cudno kad nekog pucas a on ti ne uzvraca ?
Nazovi ga sine kako hoces. Nismo bili u krugu istog a pucali ste !Dogadaj ili event komponenti, lice je vec okacilo zalbu isto na eventu komponenti, pokusava nabiti warn bezveze
Pa da na komponentama sto se i vidi po vremenu dogadjaaja i isto tako da nismo usli . Warn vas nece promasiti. Naucite granice eventa/dogadjaja pa idite na isti !Usli ste vi ali si ovo ciljano napravio da nabijes warn i sam priznajes da se odvijao događaj komponenti
Bili ste pa ste izašli kako bi napravio ovaj video i napravio 6.15 nije nitko budalaNazovi ga sine kako hoces. Nismo bili u krugu istog a pucali ste !
Ocajan si i to je sasvim uredu, razumijem vas potpuno.Bili ste pa ste izašli kako bi napravio ovaj video i napravio 6.15 nije nitko budala
Jel se to nazire ilegalan redux kod tebe a?Ocajan si i to je sasvim uredu, razumijem vas potpuno.
Ma ja sam tu ilegalno i dosao migrant iz Marocco sam ti ja sve sam samo da ti budes utjesen.
Moguce da jesi jer vidim da si prekršio neka ozbiljna pravila kao npr. 1.1. i 1.4.Ma ja sam tu ilegalno i dosao migrant iz Marocco sam ti ja sve sam samo da ti budes utjesen.
A jesi vidio zahtjev za unban kako sam ih ozbiljno prekrsio i koji je razlog te da je sve bilo dozvoljeno od vodje RS projekta ?Moguce da jesi jer vidim da si prekršio neka ozbiljna pravila kao npr. 1.1. i 1.4.
Nista se ne krsi slučajnoA jesi vidio zahtjev za unban kako sam ih ozbiljno prekrsio i koji je razlog te da je sve bilo dozvoljeno od vodje RS projekta ?
Nista se ne krsi slučajno
Hahhaha ja sto sam prekršio to je 6.15, kao sto vidis kacen sam nedavno za 1.1. i 1.4. i nisam pao jer znam da smijem imati samo main i twink bez dodatnih profila ili acc. Ali uglavnom svako dobroVidis kako ti znas, bas me ne cudi. Ajde laku noc sinovac ranim jutrom na posao bilo mi je drago caskati. Pa do neki drugi put kad nesto prekrsis tipkamo opet okej.