Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Your ID
50893
Players nickname
Nacho Aquilla
Suspect ID
65345 45310 62173
Date of violation
Feb 5, 2025
Time of violation
20:53
Proofs
https://youtu.be/wsoWj-Ce96U

Nacho Aquila

"La meccanica delle emozioni" 🍀🏎️🚗
Player
Ubijaju nas van kruga nerazvijeni embrioni i jedan od istih pusta muziku ...

ID 65345
ID 62173
ID 45310

Nacho Aquila

Player
Pucali su sto je dovoljno da prekrse GP 6.15 . Cijela situacija se vidi tu od pocetka.Nismo ni usli a vi nas pucate,zar vam nije malo cudno kad nekog pucas a on ti ne uzvraca ?

Nacho Aquila

Player
Usli ste vi ali si ovo ciljano napravio da nabijes warn i sam priznajes da se odvijao događaj komponenti
Pa da na komponentama sto se i vidi po vremenu dogadjaaja i isto tako da nismo usli . Warn vas nece promasiti. Naucite granice eventa/dogadjaja pa idite na isti !

Nacho Aquila

Player
Ma ja sam tu ilegalno i dosao migrant iz Marocco sam ti ja sve sam samo da ti budes utjesen.

Miki Dolor

Player
Player
Vidis kako ti znas, bas me ne cudi. Ajde laku noc sinovac ranim jutrom na posao bilo mi je drago caskati. Pa do neki drugi put kad nesto prekrsis tipkamo opet okej.
Hahhaha ja sto sam prekršio to je 6.15, kao sto vidis kacen sam nedavno za 1.1. i 1.4. i nisam pao jer znam da smijem imati samo main i twink bez dodatnih profila ili acc. Ali uglavnom svako dobro

Top Bottom