Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
61558
Players nickname
Beli macak
Suspect ID
20955 47671 10562
Date of violation
Feb 6, 2025
Time of violation
0000
Proofs
https://youtu.be/UjAYvgLQdTI

Vellorian

Player
Player
Decko moj, stavi ceo POV. Prvo imate 5 auta oko vas puske na glavi i vi bezite. Drugo, lik koi sedi u Bugatti bezi u zelenoj travi kako mi nebi ukrali auto. Drugo psovao je i on okaci i to. nemoj mi snimat tu kad ste me nakurcili na max zato sto nemate blage veze od pravila i od RP NPCevi

Vellorian

Player
Player
Svi ste vi ligusi druze, jer jedino sto znate da radite jeste da psujete kad nema admina i kad zovete cutite kao male devojcice. I to sto si ti forum warrior jer nemas 2 kletke koje funkcionise to je sasvim druga stvar jer ti neznas da resis situaciju po RPu bezite u zelenoj travi i kad vas neko psuje onda vi ste zrtvi. NPCS

nemnja

Player
Player
Svi ste vi ligusi druze, jer jedino sto znate da radite jeste da psujete kad nema admina i kad zovete cutite kao male devojcice. I to sto si ti forum warrior jer nemas 2 kletke koje funkcionise to je sasvim druga stvar jer ti neznas da resis situaciju po RPu bezite u zelenoj travi i kad vas neko psuje onda vi ste zrtvi. NPCS
Brate vredjo si i sad ovde na forumu vredjas a ja sam mutan od 11 tako da zz

Vellorian

Player
Player
Ti nisi, vredzao je taj NPC sta sedi u auto i bezi u Green Zoni, tako da nemoj ga branit i pravit se lud

Nikola Armanii

Server Administrator
Server Administrator
Prihvaceno

ID 20955 ce dobiti kaznu za GP 3.1.
ID 61558 ce dobiti kaznu za MG.
ID 10562 ce dobiti kaznu za MG.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom