Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
50893
Players nickname
Nacho Aquilla
Administrators nickname
Miki Polimer
Date
Feb 6, 2025
Time
17:00
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/936395/

Nacho Aquila

"La meccanica delle emozioni" 🍀🏎️🚗
Player
Izbrojao sam mu 5 sekundi i on se nakon 10 sekundi ponovno vraca u dvoriste i krece da se penje na kucu. Smatram da mu ne trebam ponovno brojati jer je proslo samo 10 sekundi (jer je upadao vise puta na posjed i svaki je put brojano osim tad jer je bas jako kratko vremena proslo) i nije promijenio odjecu ili nesto slicno... Zelim da mi se skine kazna tj. warn jer cu demorgan odraditi 100 puta dok vi pregledate. Hvala

Ficur Viper

Active Member
Leader of unofficial org
Brate sad sam odgledao pov nije moje da komentarisem niti ocu sad da zahuktavam situaciju ali ti u svakom trenutku mu moras brojati jbg tako su pravila propisana

Nacho Aquila

"La meccanica delle emozioni" 🍀🏎️🚗
Player
Brate sad sam odgledao pov nije moje da komentarisem niti ocu sad da zahuktavam situaciju ali ti u svakom trenutku mu moras brojati jbg tako su pravila propisana
Vidno mu je brojano svaki put kada bi krocio nakon duzeg perioda,ali pod uslovom da on vidno baita i vraca se u tom momentu 10 sekundi max nakon sto je izasao i odbrojano mu bi trebalo da olaksa roleplay od strane admina i trebalo bi da budu blagonakloni roleplayu i ljudima cije je roleplay narusen samo to. Ne da on nastavi baitati i tako unistava roleplay. A ja kao papagaj ili bilo tko broji ko u prvom osnovne drug.

Ficur Viper

Active Member
Leader of unofficial org
Vidno mu je brojano svaki put kada bi krocio nakon duzeg perioda,ali pod uslovom da on vidno baita i vraca se u tom momentu 10 sekundi max nakon sto je izasao i odbrojano mu bi trebalo da olaksa roleplay od strane admina i trebalo bi da budu blagonakloni roleplayu i ljudima cije je roleplay narusen samo to. Ne da on nastavi baitati i tako unistava roleplay. A ja kao papagaj ili bilo tko broji ko u prvom osnovne drug.
Kazem ti to je sve tako ali jednostavno takva su pravila projekta

Aldin Verstappen

Curator of the administration
Curator of the administration
Prihvaceno

Kazna ce biti skinuta ! Samo sledeci put kada krene da izlazi i postuje zahtjev nemojte da pucate​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom