Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
47164
Players nickname
Roko_Pluxury
Suspect ID
60001
Date of violation
Feb 8, 2025
Time of violation
23:55
Proofs
https://youtu.be/yg6fOY0V5SM

Roko-__-

EX I DEPUTY LEADER of THE FAMILIES
Player
nakon sto mi gase motor ID 60001 se namerno zabija u mene sa crnim autom, a nakon toga radi GP 6.15

Nacho Aquila

"La meccanica delle emozioni" 🍀🏎️🚗
Player
60001 je brojao. Potrudit cu se da nadjem pov ako nije obrisan gdje se na mom povu cuje kako broji a kod ostecenog se ne cuje nikako i to cak isko sam ja kasno dosao…

Nacho Aquila

Player
nakon sto mi gase motor ID 60001 se namerno zabija u mene sa crnim autom, a nakon toga radi GP 6.15
jao pa tebi fali dio pova HAHAHAHAHAHAHAHAHHAHA na mom povu se cuje iako kasnije dolazim da je ID 60001 brojao i vidi se kako doticni radi CL HAHAHAHAHAHAHAHAHA

Nacho Aquila

Player
Sto se tice CR kad se uspori video lijepo se vidi kako je 60001 kocio ispred tebe sa crnim autom jer je kolega ugasio motor sa Divom a ti si ocajnicki ne koceci udario u njega izbjegavajuci RolePlay akciju i nakon sudara trece vozilo iza je naletilo na vas jer ti nisi zelio kociti sa ugasenim motorom i tako je nastao kaos. Driving Skill kao i RolePlay -0. Kao i neki dan na panelima sto nisi brojao kako sam cuo pa su ti ljudi izbrojali i opet si dopio po pipi. Ako imas problem sa porodicom Phoenix javi mi se na bubicu grof1919 slobodno ne ujedamo

Status
Not open for further replies.
Top Bottom