Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Leader za Marabunta Grande | Pura Skank | 35988

Rejected
Status
Not open for further replies.

Pura Skank

Player
Player
Vaše ime IRL: Luka Bilopavlovic

Vaše godine: 17

Vremenska zona: GMT+1

Prosečna aktivnost na dan: 3-10

Vaš Discord: pura0000

Vaše ingame ime: Pura Skank

Vaš ID: 35988

Dodatne informacije

1. Lider za: Marabunta Grande

2. Zašto želite biti lider ove specifične organizacije?

• Strast prema organizaciji: Oduvek sam bio fasciniran Marabunta Grande organizacijom. Njena jedinstvena kultura i način funkcionisanja omogućavaju kreativ RP situacije. Učestvovao sam u brojnim aktivnostima ove organizacije i imam duboko razumevanje njene strukture.
  • Iskustvo u vođenju: Već sam bio deo raznih organizacija, gde sam stekao značajno iskustvo u vođenju, strategiji i vodjenju ljudi. Uspešno sam organizovao različite RP dogadjaje i vodio timove u prethodnim frakcijama. Moja sposobnost da upravljam resursima i motivišem tim garantuje uspeh organizacije.
  • Vizija za budućnost: Planiram da Marabunta Grande postane jedna od najjačih i najorganizovanijih kriminalnih frakcija na serveru. Fokusiraću se na poboljšanje discipline, aktivno regrutovanje ozbiljnih igrača i organizaciju uzbudljivih RP događaja koji će doprineti celokupnom RP iskustvu servera.
3. Vaš savet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji:

Marabunta Grande mora postati sinonim za kvalitetan i autentičan RolePlay. Da bih to postigao, planiram sledeće:

• Uvođenje obaveznih treninga za nove članove kako bi razumeli pravila bande i RP standarde.
  • Organizaciju realističnih scenarija poput dogovorenih pljački, ilegalnih trka i sukoba sa drugim frakcijama na način koji unapređuje RP.
  • Pojačanu interakciju sa drugim organizacijama kroz diplomatiju i rivalstvo, održavajući balansom između saradnje i sukoba.
  • Strožiju selekciju novih članova kako bi organizacija bila sastavljena od ozbiljnih i predanih igrača.
Smatram da imam sve kvalitete potrebne za vođenje ove organizacije i da mogu doprineti njenom uspehu na najbolji mogući način.

Hvala na razmatranju moje prijave. Očekujem priliku da dokažem svoj potencijal kao lider Marabunta Grande!

Status
Not open for further replies.
Top Bottom