Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Pending review Konstantno krsenje pravila I 56491

Your ID
64793
Players nickname
TOMA SWAYZE
Suspect ID
56491
Date of violation
Feb 10, 2025
Time of violation
00
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=IE5Go_vegZs

zoxx neon

Player
Player
evo

zoxx neon

Player
Player
Nazalost Ovaj igrac konstantno krsi pravila a da samo ne spominjemo ic i da vam najavim netko od njegovih prijatelja mi je reko da krsi G.P 1.8 + 1.7 Approved - pov req | 56491

zoxx neon

Player
Player
Nemogu vjerovati da ovao osoba jos uvek igra a krsi pravila i upropastava ljudima rp svako ko mu je auto ukro rekoa je im je da ce im upropastiti rp i to mi je reko na lajvu i u grandu tako da neznam sat da radimo imam i snimak sa lajva samo trebam da ga najdem u tiktok studio arhivi nije zdravo

Popke

Slayer
Player
Nemogu vjerovati da ovao osoba jos uvek igra a krsi pravila i upropastava ljudima rp svako ko mu je auto ukro rekoa je im je da ce im upropastiti rp i to mi je reko na lajvu i u grandu tako da neznam sat da radimo imam i snimak sa lajva samo trebam da ga najdem u tiktok studio arhivi nije zdravo
Jel imas ti zavrsenu osnovnu ili samo si na kompu ?

Ahmed Mintz

Player
Player
Nazalost Ovaj igrac konstantno krsi pravila a da samo ne spominjemo ic i da vam najavim netko od njegovih prijatelja mi je reko da krsi G.P 1.8 + 1.7 Approved - pov req | 56491
prva zalba nisam obio ja demorgan nego drugi lik isto vazi i za cetvrtu zalbu sesta zalba dobio sam ali nisam na vrijeme stigao da dostavim POV pa sam napravio zalbu i tada dostavio POV i ddobio unbann tako da misli da 5 zalbi nije dovoljno za konstantno krsenje pravila

Ahmed Mintz

Player
Player
otkad tt ima dda radi nes sa grandom i odkad black listovan igrac moze da kaci?

Ahmed Mintz

Player
Player
a i administracija moze da vidi da je pola zalbi prije jeddno pola godine i vise a za moj ID ovoliko zalbi da sam prekrsio to treba da se zapise u ginisovu knjoigu

Ahmed Mintz

Player
Player
HSAHASHASHASHH KAKO TI JE KRIVO STO SI DOBIO BL NE MOZES BRATE DA ME KACIS ZA NIS JA SAM CIST

Ahmed Mintz

Player
Player
jos jednu stvar da napomenem ovde ima oko 10 approved zalbi ovo sto je on stavio je pola sto nisam ja kaznjen a pola je isto duplicirano jos je sve prije jedno pola godine i vise kada sam tek poceo da igram

Top Bottom