Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Stefan IrOnIc

Player
Player
1. Vaše ime IRL: Stefan
2. Vaše godine: 23
3. Vremenska zona: GMT +1
4. Prosjek online po danu: 6H+
5. Vaš Discord: ajronik
6. Vaše ingame ime: Stefan IrOnIc
7. Vaš ID: 21825

Dodatne informacije

1. Lider za.....LSPD

2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)

- Bio sam mnogo puta zamenik u drzavnim organizacijama kao sto su LSPD/SAHP i FIB te mislim da imam dobro iskustvo biti lider jedne ovakve organizacije

- Vrsili bi smo razne akcije jer smatram da ova organizacija ima veliki potencijal i mogucnost za dobrim RolePlay-om

- Poznajem dosta ljudi koji bi dosli samnom i pomogli mi da ovu organizaciju drzim sto bolje i sto profesionalnije

3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.

-Zelimo se fokusirati da zaposljavamo sto bolje ljude i da ih obucimo da budu sto bolji Policajci, imali bi smo veliko ljudstvo te bi samim time bilo lakse drzati ceo grad bezbednim.

-Imali bi smo specijalne jedinice koje bi isli po nekim naseljenijim delovima grada i delovima u kojima je kriminal povisen

-Pokusacemo sto bolje nauciti nase zaposlene pravila grada da ne bi bilo nikad nikakvih propusta, zeleo bi ih obuciti sto vise uz pomoc primera koji se mogu desiti i sa kojima ce se najverovatnije suociti

-Svi novi clanovi bi isli uvek iskljucivo sa High Commandom kako bi sto bolje naucili i kako ne bi bilo nikakvih propusta,krsenja konstantnik pravila i slicno

-Zelimo sagraditi sto bolji odnos sa drugim organizacijama kako bi smo kao state bili jaci i profesionalniji

-Svako ko ne bi postovao pravila organizacije i pravila grada bice maksimalno sankcionisan pa i stavljen na crnoj listi od strane vlade

Top Bottom