ID 36589 masovno krsi pravila vise o tome u nastavku:
Igrac ima preko 6 stranica na forumu ovo je samo mali dio zalbi banovan je za nemanje pova vise puta, jako je toksican na forumu sto mozete vidjeti ovdje na njegovom forum accountu: Paco Thirdstreet
Smatram da ovakvim igracima koji masovno krse pravila i koji su jako toksicni nije mjesto na ovako predivnom projektu, a pored svega iznad navedenog on je dokazani citer.
Nadam se da cete dobro razmotriti moju zalbu, jer ovakvi kao on iskoristavaju sve u igrici da maltretiraju druge igrace uzdizajuci sebe da bi ponizili njih...
Unaprijed hvala i pozdrav.
Approved - VDM I ID:36589
Razumem da izadje i da me ubije, geto je, ali ne vidim razlog da me udara autom, zamolio bi administraciju da igraca kazni za vdm, jer verovatno samo tako i moze da ubije nekog, da ga udari kolima
gta5grand.com
Approved - G.P 3.1, PG, FailRP, Earrape | 44536, 42484, 30021
U prvom POV-u ID 42484 dize bez glasovnih naredbi. U drugom POV-u mi ID 44536 kaze da se ubijem, nakon toga me ID 42484 pretrazi sprijeda bez glasovnih naredbi te ID 30021 ismijava moj nacin govora.
gta5grand.com
Approved - G.P 6.15 I 47442
Komicarska grupa Crew pocela je raditi twinkove kako bi nas ubijali.
gta5grand.com
Approved - G.P 3.2, G.P 6.15, CD, MG I Familija Crew
Jeste normalniiiii aman više sa raspravama
gta5grand.com
Approved - PG I 36589
Kada su me ubili na komponentama je lik dizo moju pusku sa AR u ruci...
gta5grand.com
Approved - PG | 36589
Sve se vidi u povu,Broji mi ali kako da mu se sklonim kad sam u animaciji?
gta5grand.com
Approved - G.P 6.15 I ID 36589
Sve se vidi u pov-u.Dosao i krenuo da puca nije ni izdao nalog ni nista.
gta5grand.com
Approved - Off topic u cc | 36589
Jak off topic jake trke i novih 180 minuta laganog mute-a
gta5grand.com
Approved - Off topic u cc | 12440, 26591, 36589, 28492
Jake trke jak još jedan off topic ovo ono laganini
gta5grand.com
Igrac ima preko 6 stranica na forumu ovo je samo mali dio zalbi banovan je za nemanje pova vise puta, jako je toksican na forumu sto mozete vidjeti ovdje na njegovom forum accountu: Paco Thirdstreet
Smatram da ovakvim igracima koji masovno krse pravila i koji su jako toksicni nije mjesto na ovako predivnom projektu, a pored svega iznad navedenog on je dokazani citer.
Nadam se da cete dobro razmotriti moju zalbu, jer ovakvi kao on iskoristavaju sve u igrici da maltretiraju druge igrace uzdizajuci sebe da bi ponizili njih...
Unaprijed hvala i pozdrav.