Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
16131
Players nickname
Nele Quiet
Suspect ID
0000
Date of violation
Feb 12, 2025
Time of violation
10:55
Proofs
https://youtu.be/_QjKZ_OqoNk

Nele Vip

Active Member
Leader of unofficial org
Igrac 37737 ili neki njegov drugar je napravio fake forum nalog da bi me prijavio i time prekrsio nekoliko Pravila Forum Rules, da ne sme praviti vise od jednog foruma, i takodje doxing preko foruma, kada sam prijavio 37737 odmah su poceli da doxaju, tako da je on upoznat sa time ili neko od njegovih, ne znam tacno ciji je forum nalog ako moze administracija nekako da proveri ko se krije iza naloga, i da ga kazni za doxing.

OgnjenMiljevic

Player
Player
Igrac 37737 ili neki njegov drugar je napravio fake forum nalog da bi me prijavio i time prekrsio nekoliko Pravila Forum Rules, da ne sme praviti vise od jednog foruma, i takodje doxing preko foruma, kada sam prijavio 37737 odmah su poceli da doxaju, tako da je on upoznat sa time ili neko od njegovih, ne znam tacno ciji je forum nalog ako moze administracija nekako da proveri ko se krije iza naloga, i da ga kazni za doxing.
to nele samo gadjaj

MatoriGang

Player
Player
Celavi globus sta je.Sramota te kako izgledas?

Niko Salamancaa

Senior Administrator
Senior Administrator
Prihvaceno

Forum nalog kaznjen, za ID 37737 je ne dovoljno dokaza da je on, morate dostaviti banovane forum naloge da se usporedi.​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom