Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Angelo Dante

Player
Player
1. Vaše ime IRL:
Angelo Dante

2. Vaše godine:
15

3. Vremenska zona:
GMT+1 (Europa)

4. Prosjek online po danu:
3-8h

5. Vaš Discord:
Progaming4359

6. Vaše ingame ime:
Anto Borge

7. Vaš ID:
66049

---

Dodatne informacije

1. Lider za:
Lifeinvader

2. Zašto želite biti lider ove organizacije? (Tri razloga uz objašnjenje)

Poboljšanje rada i efikasnosti: Želim unaprijediti način rada u Lifeinvaderu kroz uvođenje specijaliziranih obuka za nove zaposlenike kako bi se brže prilagodili i radili kvalitetnije.

Strast prema novinarstvu i oglašavanju: Već sam radio u Lifeinvaderu i stekao iskustvo, a moj najbolji prijatelj je trenutno zaposlen tamo te smatram da možemo podići organizaciju na višu razinu.

Kvalitetniji i profesionalniji sadržaj: Lifeinvader ima potencijal postati ključna informativna i oglašivačka institucija u gradu, a moj cilj je poboljšati njegovu reputaciju i proširiti utjecaj.

3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji:

Povećanje broja zaposlenika kako bismo mogli pravovremeno pokrivati sve vijesti i oglase.

Uvođenje pravnog statusa organizacije, što bi nam omogućilo pravnu zaštitu i stručne odvjetnike u slučaju pravnih problema.

Organizacija internih RP treninga kako bi svi članovi razumjeli i primjenjivali visokokvalitetni RolePlay.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom