Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
59769
Players nickname
Koki White
Administrators nickname
Dragan Macak
Date
Feb 12, 2025
Time
00:00
Proofs
https://streamable.com/p6avzr

Koki Candyman

Player
Player
Postovani Mujo ili Abrahame znam da nevolite korumpirane admine da imate u admin timu ali kao sto se moze videti da ovde dragan macak pita lika da mu proda cheat sad cete vi verovatno reci da je to bio test ili sta vec ali ja neverujem i mislim da bi ovaj admin trebao da se kazni i to strogo a evo ga i pov koji ja msm da ima pola ljudi na serveru Watch oce cheat | Streamable

sintisajzerlone

Player
Player
Postovani Mujo ili Abrahame znam da nevolite korumpirane admine da imate u admin timu ali kao sto se moze videti da ovde dragan macak pita lika da mu proda cheat sad cete vi verovatno reci da je to bio test ili sta vec ali ja neverujem i mislim da bi ovaj admin trebao da se kazni i to strogo a evo ga i pov koji ja msm da ima pola ljudi na serveru Watch oce cheat | Streamable
Mislim da je netko promasio datum hmmmmmmm:devilish:

Jovan Baltik

Player
Player
koki bices kaznjen u krevetu veceras znam da volis bdsm

Status
Not open for further replies.
Top Bottom