Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
33329
Players nickname
Rope Whiteovic
Suspect ID
37302 70506 34316
Date of violation
Feb 13, 2025
Time of violation
01:20
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=cZ_AXH-kG5E

Rope White

Player
Player
SVE SE VIDI NA POVU TRI OSOBE PUCAJU BEZ BROJANJA
Predpostavljam da je neka familija u pitanju.

Rope White

Player
Player
sta pricas decko ja sam mute na diskordu tako da ticuli dzouns..
a fear vidis da su poceli da pucaju po meni bez brojanja ja sam u strahu krenuo da bezim gde sam pao dole gde su me sva trojica i dalje pucala u vazduhu dok me nisu ubili cist slucaj molim lepo i zamolio bih admine da kazne svaki sledeci off topic komentar na mojoj objavi!

Popke Magomedov

RETIRED
Player
sta pricas decko ja sam mute na diskordu tako da ticuli dzouns..
a fear vidis da su poceli da pucaju po meni bez brojanja ja sam u strahu krenuo da bezim gde sam pao dole gde su me sva trojica i dalje pucala u vazduhu dok me nisu ubili cist slucaj molim lepo i zamolio bih admine da kazne svaki sledeci off topic komentar na mojoj objavi!
Molim kazniti gospodina kaznom za 6.17 , bandicamom se ne sme snimati , ode na bahame ti decko zz

Popke Magomedov

RETIRED
Player
Nemam daljeg komentara koliko pojma nemas. :ROFLMAO:
pa nemam ni ja , ocito imas potato pc i snimas bandi camom eee bandi camom , i onda ti nekom kazes da nema pojma , a drugo crosshair bolje da ga nemas , a drugo kretnja ti je kao da igras na volanu

Rope White

Player
Player
pa nemam ni ja , ocito imas potato pc i snimas bandi camom eee bandi camom , i onda ti nekom kazes da nema pojma , a drugo crosshair bolje da ga nemas , a drugo kretnja ti je kao da igras na volanu
dodji arena da te vidim hahah 3332922 zovi na broj da te izlistam i stavim da te gleda narod

Status
Not open for further replies.
Top Bottom