Predpostavljam da je neka familija u pitanju.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!mg a fear rp a , brao braoSVE SE VIDI NA POVU TRI OSOBE PUCAJU BEZ BROJANJA
Predpostavljam da je neka familija u pitanju.
Molim kazniti gospodina kaznom za 6.17 , bandicamom se ne sme snimati , ode na bahame ti decko zzsta pricas decko ja sam mute na diskordu tako da ticuli dzouns..
a fear vidis da su poceli da pucaju po meni bez brojanja ja sam u strahu krenuo da bezim gde sam pao dole gde su me sva trojica i dalje pucala u vazduhu dok me nisu ubili cist slucaj molim lepo i zamolio bih admine da kazne svaki sledeci off topic komentar na mojoj objavi!
pa nemam ni ja , ocito imas potato pc i snimas bandi camom eee bandi camom , i onda ti nekom kazes da nema pojma , a drugo crosshair bolje da ga nemas , a drugo kretnja ti je kao da igras na volanuNemam daljeg komentara koliko pojma nemas.![]()
dodji arena da te vidim hahah 3332922 zovi na broj da te izlistam i stavim da te gleda narodpa nemam ni ja , ocito imas potato pc i snimas bandi camom eee bandi camom , i onda ti nekom kazes da nema pojma , a drugo crosshair bolje da ga nemas , a drugo kretnja ti je kao da igras na volanu
ajde odmah sledeci ponedeljak , cim dodjem sa odmora , imas decko 45 fpsa i crosshair veci od monitora ,dodji arena da te vidim hahah 3332922 zovi na broj da te izlistam i stavim da te gleda narod
a sto si ropee stavio pov na priv , ajde da vide ljudi taj bandi camdodji arena da te vidim hahah 3332922 zovi na broj da te izlistam i stavim da te gleda narod
sta si se uzbudio rekao sam sledeci ponedeljak kad dodjem sa odmora , nemoj da se nisi javio ili pojavio kao sto imas naviku zzBandicam je dozvoljen
zovi na broj da te izlistam pa se javi za dalje
AHAHAHAHAHAHAHA ajde decko smiri se okupacu tehahaha buraz volim bezruku decu da ih spustim na zemlju javi se obavezno
ma ti si taj mafijas pogodio babu koja stoji u mestu i mislis moze svakog da dobije 1v1 npcAj pretvori se u krpu i brisi![]()