Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Noa Bolo

Player
Player
1. Vaše ime IRL: Noa
2. Vaše godine: 15
3. Vremenska zona: GMT +1
4. Prosjek online po danu: 3-5h
5. Vaš Discord: noa992_1
6. Vaše ingame ime: Noa Bolo
7. Vaš ID: 44598

Dodatne informacije

1. Lider za..... Lifeinvader
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
Već sam par puta bio lider organizacije i smatram da bi odlično vodio ovu organizaciju.
Hteo bi da postanem leader posto znam sve o ovoj organizaciji i vec sam bio lider.
Smatram da bi doprineo mnogo kroz rp i s interakcijama s ljudima.
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
Poboljšao bi RP tako sto bi uveo aktivnije članove u samu organizaciju koji su tu bili pre i koji bi znali pisati oglase
Imao bi tim za reportaže koji bi bili aktivni mnogo sa raznim intervjuima i samim reportažama, kako bi mogli iz toga izvesti neki zaključak i napisati članke za građane koje bi moglo zainteresirati na te događaje.
Smatram da znam kako da poboljšam RP pošto sam već vodio ovu organizaciju 2 mjeseca i znam sve o njoj.
Imao bi redovite aplikacije za učlanjivanje novih članova i imao bi konstantno 30+ članova u org.
Postao sam aktivniji od pre kada sam prvi put vodeo ovu organizaciju samim time imam više vremena da pravim RP i da surađujem sa drugima.
Svatko tko bi imao 5.000 + oglasa bi uz manje ispitivanje bio ubacen da se zna a je iskusan.

Kizule Macak

Player
Player
Apsolutno da, jer ne sumnjam u to da Noa razume šta znači biti lider/direktor, i da će dati maksimalan doprinos i poboljšati rad organizacije, za razliku od prošlog lidera koji se prijavio da bude lider da bi bio lider (na nivou klasičnog hvaljenja "ja sam lider Lifeinvandera"), i jednostavno imao više sreće nego pameti, a da za organizaciju apsolutno ništa nije uradio. Bonuse da isplaćuje može takoreći svako, jer nije neka nauka, ali to nije jedini zadatak lidera. Od svega što je nabrojio da će uraditi (Approved - Lider za Lifeinvader | Aleksandar Papic 25003), prethodni lider je uradio veliko ništa.

Noa Bollo SREĆNO i verujem u to da ako te izaberu, da nas nećeš razočarati!
Niko Salamancaa Ulepšao si mi dan, nadam se da ćeš nam svima iz LI ulepšati i skoriju budućnost.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom