Poštovani Mujo i Abrahame,
Ovaj doticni gospodin vas je lagao u zalbama za unban da bi sacuvao svoj nalog 39149. I 40000
Prva postavljena njegova zalba za unban je bila,
Naime ovo mu je bio main nalog jer twink nalog nije moguce appeal za generalno pravilo 1.1 ili 1.4.
Ali ovde je gospodin dobio unban pricajuci da mu je drugar usao na nalog.
Sta se desava nakon toga?
Priznaje da je prekrsio i napravio 3 naloga, ali da nije imao namere?
Nakon toga piše da mu je brat kreirao treci nalog?
Da skratim pricu, on je kreirao nalog 40000 i tada je imao samo taj 1 nalog, tako je i dobio unban od Muje jer mu je to bio jedini nalog,
Ubrzo nakon toga kad je dobio ban od AntiCheat na tom nalogu, drugar mu je dao nalog 39149 i odjednom mu je to postao main nalog, znaci lagao je na prvoj zalbi za unban appeal na 40000 ID.
Takodje prvo prica da mu je brat kreirao naloge, pa ipak nije on jer ta prica nije prosla, pa onda mu je drugar usao na nalog, pa onda je on greskom nije znao da ne sme da ima vise od 3 naloga.
Naime, twink nalog njegov ili ti bivsi main account 40000 dokazuje na to, da je nalog 39149 dobio nakon kreiranja njegovog prvog naloga 40000 jer je dobio unban za 1.1 jer nije moguce dobiti unban na twinku, tako da je na 39149 kasnije usao i stavio da mu to bude main.
Na nalogu 39149 nije uopste bio kaznjen za situaciju 1.1 kada je napocetku dobio ban na nalogu, jer tad nalozi nisu bili povezani i nije slao unban Appeal na tom nalogu. To je dovoljan dokaz da je nalog 39149 dobio na poklon, ili ti kupio od drugara nekog. Molio bih da se nalog 39149 proveri od pocetka kad se registrovao, i ako je moguce da se zatraze podaci prvog rockstar naloga.
Ovaj doticni gospodin vas je lagao u zalbama za unban da bi sacuvao svoj nalog 39149. I 40000
Prva postavljena njegova zalba za unban je bila,
Approved - Unban Appel G.P 1.1 for Mujo Simba
Postovana administracijo izvinjavam se sto sam pogresio. Dobio sam ban za GP 1.1 Morao sam hitno da idem van Srbije jer mi je deda imao mozdani udar. Bio sam tamo neko vreme i nisam bio u mogucnosti da platim kucu. Ja sam zamolio druga da udje na moj akaunt da mi plati kucu jer su mi bile...
gta5grand.com
Naime ovo mu je bio main nalog jer twink nalog nije moguce appeal za generalno pravilo 1.1 ili 1.4.
Ali ovde je gospodin dobio unban pricajuci da mu je drugar usao na nalog.
Sta se desava nakon toga?
Priznaje da je prekrsio i napravio 3 naloga, ali da nije imao namere?
Reviewed - Unban appeal | Simon Corey | G.P.1.4
postovana administracijo sinoc sam dobio ban za generalno pravilo 1.4 ja stvarno nikad nisam imao namere da krsim pravila a ne pogotovo da imam 3 acc a. Ja na ovom projektu igram jako dugo i nisam planirao da stanem. Stvarno bih jako voleo kada bih dobio unban.
gta5grand.com
Nakon toga piše da mu je brat kreirao treci nalog?
Rejected - Unban Appeal G.P. 1.4 | Simon Corey
Dobar dan postovana administracijo pre par dana sam dobio za Generalno Pravilo 1.4. ja znam da to ne sme da se krsi ali ja imam brata koji isto igra grand ali ne zna da sam ja imao dva akaunta i onda je on poceo da igra i otvorio sebi nalog. ja bih zamolio dragu administraciju da promotri moju...
gta5grand.com
Da skratim pricu, on je kreirao nalog 40000 i tada je imao samo taj 1 nalog, tako je i dobio unban od Muje jer mu je to bio jedini nalog,
Ubrzo nakon toga kad je dobio ban od AntiCheat na tom nalogu, drugar mu je dao nalog 39149 i odjednom mu je to postao main nalog, znaci lagao je na prvoj zalbi za unban appeal na 40000 ID.
Takodje prvo prica da mu je brat kreirao naloge, pa ipak nije on jer ta prica nije prosla, pa onda mu je drugar usao na nalog, pa onda je on greskom nije znao da ne sme da ima vise od 3 naloga.
Naime, twink nalog njegov ili ti bivsi main account 40000 dokazuje na to, da je nalog 39149 dobio nakon kreiranja njegovog prvog naloga 40000 jer je dobio unban za 1.1 jer nije moguce dobiti unban na twinku, tako da je na 39149 kasnije usao i stavio da mu to bude main.
Na nalogu 39149 nije uopste bio kaznjen za situaciju 1.1 kada je napocetku dobio ban na nalogu, jer tad nalozi nisu bili povezani i nije slao unban Appeal na tom nalogu. To je dovoljan dokaz da je nalog 39149 dobio na poklon, ili ti kupio od drugara nekog. Molio bih da se nalog 39149 proveri od pocetka kad se registrovao, i ako je moguce da se zatraze podaci prvog rockstar naloga.