Informacije
1. Vaše ime IRL Milutin
2. Vaše godine 16
3. Vremenska zona UTC/GMT +01:00 (CET)
4. Prosjek online po danu 6h+
5. Vaš Discord mile12340272
6. Vaše ingame ime Milutin Sumaher
7. Vaš ID 57888
Dodatne informacije
1. Lider za..... Lifeinvader
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
2.1 Iskustvo
-Mislim da bi bio dobar odabir za lidera ove org jer sam dosta vremena od kad igram maltene 24/7 u nekog org
nebitno state ili crime ali vecinom state te imam vrlo puno ito bas vrlo puno iskustva.
2.2 Sposobnost
- Mislim da trebam biti lider ove org jer ova org je jedna od org koja je malo teza za voditi jer se brxo popuni
te ima puno ljudi u njoj te to pravi nekad neke zbrke moze da napravi
aAli mislim da sam smposoban to da vodim
2.3 Aktivnost
- posto u ovoj org kroz moje iskustvo sam vidio da je rijetkost kad bio da je LI isao u intervju nekog velikog drzavnog lica na nekom intervju koji se dogadjao javno
sta zalim da kazem s ovim je to da bih ja pravio malo vise toga isli bi na intervju kada neki veliki fdrzavni sluzbenik npr. gizerner director general itd
isli bih smo u intervju da pitam kakav javni govor imaju o cemu je i tako sve slicnom tom.
u zakljucku isl.i bih smo na vise intervju-ova itd.
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
3.1 Oglasi
1. Vaše ime IRL Milutin
2. Vaše godine 16
3. Vremenska zona UTC/GMT +01:00 (CET)
4. Prosjek online po danu 6h+
5. Vaš Discord mile12340272
6. Vaše ingame ime Milutin Sumaher
7. Vaš ID 57888
Dodatne informacije
1. Lider za..... Lifeinvader
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
2.1 Iskustvo
-Mislim da bi bio dobar odabir za lidera ove org jer sam dosta vremena od kad igram maltene 24/7 u nekog org
nebitno state ili crime ali vecinom state te imam vrlo puno ito bas vrlo puno iskustva.
2.2 Sposobnost
- Mislim da trebam biti lider ove org jer ova org je jedna od org koja je malo teza za voditi jer se brxo popuni
te ima puno ljudi u njoj te to pravi nekad neke zbrke moze da napravi
aAli mislim da sam smposoban to da vodim
2.3 Aktivnost
- posto u ovoj org kroz moje iskustvo sam vidio da je rijetkost kad bio da je LI isao u intervju nekog velikog drzavnog lica na nekom intervju koji se dogadjao javno
sta zalim da kazem s ovim je to da bih ja pravio malo vise toga isli bi na intervju kada neki veliki fdrzavni sluzbenik npr. gizerner director general itd
isli bih smo u intervju da pitam kakav javni govor imaju o cemu je i tako sve slicnom tom.
u zakljucku isl.i bih smo na vise intervju-ova itd.
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
3.1 Oglasi
- Plaćeni oglasi – Vlasnici biznisa i organizacija mogu platiti da bi njihov oglas bio objavljen.
- Reklamiranje frakcija – Policija, EMS, vlada, kriminalne organizacije i kompanije koriste LifeInvader za promociju.
- Promocija događaja – Organizacija i najava javnih i privatnih događaja (utrke, borbe, zabave, aukcije itd.).
- Izrada vizuala i video sadržaja – Kreiranje profesionalnih plakata, banera i promo videa.
3.2 Intervjui i vesti
- Ekskluzivni intervjui – Sa liderima frakcija, vlasnicima biznisa i poznatim ličnostima u igri.
- Istraživačko novinarstvo – Objava informacija o velikim hapšenjima, kriminalnim aktivnostima i političkim promenama.
- Breaking news – Hitne vesti o važnim dešavanjima u gradu.
- Priče iz grada – Zabavni i informativni tekstovi o aktuelnim temama.
3.3 Organizacija događaja
- Kvizovi i takmičenja – Nagradni kvizovi i giveaway-i za igrače.
- Modne revije i talent show – Organizacija takmičenja gde igrači mogu pokazati stil i veštine.
- Auto-show i testiranja vozila – Promovisanje automobila i njihovih karakteristika.
- Ekskluzivne žurke i eventi – LifeInvader može ugovoriti sponzorisane žurke u poznatim klubovima.
(Napomena samo gradjani ce moci organizovati mi cemo samo to promovsati)
3.4 Saradnja sa ostalim frakcijama
- LSPD i EMS – Promocija rada policije i hitne pomoći kroz reklame i intervjue. (ovo ukljucuje sahp fib ng)
- Vlada – Objava važnih saopštenja i političkih promena.
3.5 Digitalni marketing i društvene mreže- Kreiranje sponzorisanih postova – Postavljanje objava sa plaćenim promocijama.
- Vođenje kampanja za klijente – Strategijsko reklamiranje određenih biznisa i organizacija.
- Kreiranje viralnih sadržaja – Postavljanje zanimljivih priča, slika i video klipova koji privlače pažnju.
(Napomena- ovo je samo radi reklamiranja ove org)
- Zelim srecu i ostalim kandidatima!
-Milutin Sumaher