Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
66872
Players nickname
Lester Laat
Administrators nickname
Niko Salamanca
Date
Feb 14, 2025
Time
00:00
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/933604/#post-3276734

Lester Stark

Player
Player
Obraćam vam se povodom banovanja mog naloga zbog prekršaja pravila GP 1.7. Svestan sam da sam prešao granicu kada sam prodao prodavnicu sokova za 1 milion, što je u suprotnosti sa pravilima servera i fer igrom. Želim da se iskreno izvinim zbog svog postupka i da naglasim da nisam imao nameru da naškodim zajednici ili da nepošteno utičem na igru.
Shvatio sam da takvo ponašanje narušava pravilnik i može dovesti do neravnoteže na serveru. Tokom vremena provedenog bez naloga, imao sam priliku da razmislim o svom postupku i shvatio sam ozbiljnost greške koju sam napravio. Obećavam da se takvo nešto neće ponoviti i da ću u budućnosti u potpunosti poštovati pravila servera i fer igru.
Molim vas da razmotrite mogućnost ukidanja mog bana, jer sam svestan svojih grešaka i spreman sam da se ponašam u skladu sa pravilima zajednice. Uveravam vas da ću u budućnosti doprinositi pozitivnoj atmosferi i poštovati sve smernice koje je zajednica postavila.

Hvala vam na razumevanju i vremenu koje ćete posvetiti razmatranju mog apela.

Srdačno, Pozdrav
Lester Stark

Status
Not open for further replies.
Top Bottom