Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Konstantno krsenje pravila I Aldin Verstappen

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
23213
Players nickname
Leon Depaulo
Administrators nickname
Aldin Verstappen
Date
Jan 25, 2025
Time
00;00
Proofs
https://youtu.be/EZc4_BC3oag?si=ExXT4J5BK5jiVfZN

Leon Depaulo

Player
Player
Postovana administracio (Aldin) pisem un ban apell.
Moj id je 23213 i nisam krsio non stop pravila i nisam bio toliko aktivan no covijek koji me kacio ima nesto protiv mene (IRL) i imam samo par reportova sta su po meni bile neke sitnice za 6.15 i CL sto prije nisam bas znao pravila ali sam ih ubrzo naucio poceo postovati. Uglavnom mislim da nije ban koji sam trebao dobit jer su te zalbe dosta starije i mislim da ovaj ban nije realan za konstantno krsenje pravila neki imaju vise kontantnih krsenja pravila koji se ponavljaju i dan danas a ja pazim na pravila i pokusavam sve bolje i bolje rpat.

Ovdje na ovome srveru igrao sam vec 3 godine bez stanke proveo puno vremena i truda igrajuci i uciti kako sta volio sam pomagati novim igracima i ta i da ih dovodim na server kao moje bliske prijatelje koji su u vec ko ja oko 25k id i 36k i tako dalje uglavnom ima ih dosta volio sam dosta voditi familije i tako jos lakse naucit ljude i pravilima i kako da zarade i ostalo pa smatram kroz ovoliki upozen trud mislim da bih trebao dobit un ban da dobijem drugu sansu.

Hvala na citanju i nadam se da cu opet moci zaigrat na po meni jedinom najboljem projektu i okusit uzitak igranja do kasne noci.
Hvala svima...

Mihajlo Fruk

Player
Player
Postovana Administracio ja mislim da 23232 zaslužuje unban jer čovjek igra dosta dugo vremena u gradu (server)I potrošio je jako puno novca na igricu i ima vrlo puno automobila i vrlo skupih i rijetkih stvari na acc

ljubomir 84

Player
Player
Moj id je 23213 i nisam krsio non stop pravila i nisam bio toliko aktivan no covijek koji me kacio ima nesto protiv mene (IRL) i imam samo par reportova sta su po meni bile neke sitnice za 6.15 i CL sto prije nisam bas znao pravila ali sam ih ubrzo naucio poceo postovati. Uglavnom mislim da nije ban koji sam trebao dobit jer su te zalbe dosta starije i mislim da ovaj ban nije realan za konstantno krsenje pravila neki imaju vise kontantnih krsenja pravila koji se ponavljaju i dan danas a ja pazim na pravila i pokusavam sve bolje i bolje rpat.

Ovdje na ovome srveru igrao sam vec 3 godine bez stanke proveo puno vremena i truda igrajuci i uciti kako sta volio sam pomagati novim igracima i ta i da ih dovodim na server kao moje bliske prijatelje koji su u vec ko ja oko 25k id i 36k i tako dalje uglavnom ima ih dosta volio sam dosta voditi familije i tako jos lakse naucit ljude i pravilima i kako da zarade i ostalo pa smatram kroz ovoliki upozen trud mislim da bih trebao dobit un ban da dobijem drugu sansu.

Hvala na citanju i nadam se da cu opet moci zaigrat na po meni jedinom najboljem projektu i okusit uzitak igranja do kasne noci.
Hvala svima...
Ne mogu nista lose da kazem za njega. Ali ako dobije unban i opet li bude nesto uradio licno cu ga prijaviti. Podrska jer znam da nije los.

Hvala svima...
Leona sam upoznao davno. Znam da ima dobru dusu i da je pomogao mnogim novim igracima i finansijski i savetima. Zao mi je sto je dobio ban. Nadam se da ce te mu dati novu sansu zasluzio je. Verujem u njega.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom