Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.

Pavle Mintz

Player
Player
1. Vaše ime IRL : Pavle

2. Vaše godine : 15

3. Vremenska zona : GMT+1

4. Prosjek online po danu: 8-9 sati

5. Vaš Discord : paja_233

6. Vaše ingame ime : Pavle Mintz

7. Vaš ID : 58536

Dodatne informacije

1. Lider za EMS

2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)

Imam duboku strast prema radu u hitnoj medicinskoj službi (EMS) i vjerujem da kvalitetno vođena organizacija može spasiti više života i pružiti bolje zdravstvene ishode. Kao lider, želim unaprijediti procese, osigurati brzu i efikasnu intervenciju te osnažiti tim kroz stalnu edukaciju i inovacije.

Želim koristiti suvremene tehnologije i najbolje prakse kako bih unaprijedio operativnu efikasnost EMS-a. Moj cilj je optimizirati resurse, smanjiti vrijeme odgovora na pozive i uvesti inovativna rješenja koja će poboljšati ishode za pacijente i olakšati rad terenskim ekipama.

Posvećenost:

Moja posvećenost EMS-u temelji se na dubokom razumijevanju važnosti hitne medicinske pomoći u spašavanju života i pružanju pravovremene skrbi. Spreman sam uložiti svoje vrijeme, energiju i znanje kako bih osigurao da organizacija funkcionira na najvišoj razini. Neprestano ću raditi na unapređenju svih segmenata – od kvalitete usluge do profesionalnog razvoja tima – jer vjerujem da samo kontinuiranim radom možemo postići izvrsnost.

Trud:
Spreman sam uložiti maksimalan trud kako bih osigurao da EMS bude organizacija koja neprestano napreduje i prilagođava se novim izazovima. To podrazumijeva aktivno sudjelovanje u donošenju odluka, suradnju s ključnim institucijama te stalno ulaganje u modernizaciju i edukaciju.

Prednost organizacije :

EMS ima ključnu ulogu u zaštiti zdravlja u Los Santosu, a moj cilj je osigurati da svi građani, bez obzira na mjesto stanovanja, imaju pristup pravovremenoj i kvalitetnoj hitnoj pomoći. Zalagao bih se za bolju suradnju s drugim službama, edukaciju građana o hitnim situacijama i implementaciju novih tehnologija koje omogućuju brže i preciznije intervencije.

Angažman

Zadnje, ali ne i manje važno, želim pomoći EMS-u da postane još snažniji stup podrške zajednici. U mojoj viziji, EMS nije samo organizacija koja reagira na pozive, već i aktivni partner u prevenciji, obrazovanju i jačanju svijesti građana o hitnim medicinskim situacijama. Bio bih posvećen jačanju suradnje s lokalnim vlastima, organizacijama i društvenim sektorima kako bismo stvorili održiv, kvalitetan sustav hitne pomoći koji je prilagođen potrebama svih građana.

3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.

Za uspješan RolePlay u EMS-u, scenariji trebaju biti što specifičniji i usmjereni na situacije s visokim stresom, koje se često događaju u stvarnom životu. Na primjer, simulacije koje uključuju više ozlijeđenih osoba, kombinirane s kompleksnim zdravstvenim problemima, stvaraju izazov kako za medicinsko osoblje, tako i za koordinaciju među različitim timovima. Ovakvi scenariji omogućuju ne samo procjenu stručnosti, već i testiranje sposobnosti timskog rada pod visokim pritiskom.

RolePlay treba uključivati sve članove EMS tima, uključujući vozače i bolnicu . Svaka uloga mora biti jasno definirana i svi članovi moraju znati što se od njih očekuje u svakom trenutku. To omogućuje bolju koordinaciju i pripremu za intervencije, gdje svaki član ima svoj specifičan zadatak, ali svi zajedno djeluju kao tim.

Što se tiče regrutacija, radio bih ih 3 do 4 puta nedeljno

Kriterijumi za ulazak u EMS:

1. Minimum 13 godina OOC

2. Čist dosije

3. 8 godina IC

4. Volja i želja za radom, takođe i disciplina

5. Ne posedovanje tetovaža na rukama i licu

Peki Marocco

Server Administrator
Server Administrator
Čestitamo, pozvani ste na intervju za EMS koji će se održati u Nedelju 23/02/2025 u 19:00h
Budite u čekaonici na GrandRP Discordu 5 minuta pre početka.
Ako imate nekih zabrinutosti oko intervjua, kontaktirajte me preko discorda.​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom