Pozdrav zelim samo pravdu, plan mene i moja dva drugara je bio da kupimo neformalnu familiju sa kucom 969 level 4, na POV-u se vidi gde sam prebacio 20m na fam balans te je taj novac uzeo prodavac po protokolu i onda je fam prenet na mene. Medjutim bivsi lider familije koju sam ja kupio je black-listovan koliko sam ja upucen, ja samo ne zelim da ima ikakve veze samnom i sa tim da ja dobijem ban iz razloga tog sto ne poznajem decka a stvarno nekom logikom izgleda kao da sam ja kupio fam da bi on izbegao da izgubi familiju sto nazalost tako izgleda. Ali mene prvenstveno zanima da se neformalna familija GIPSYS vrati i evo sacu dati dokaz ovde Rejected - Cyclex Family | Neformalna organizacija na ovom linku se vidi gde je neformalna odbijena jos u septembru ali ste vi to mozda zaboravili stvarno nemam pojma nemesam se u to, zaboravili da skinete neformalnost te familije. Medjutim ja sam obavestio Niku Salamancuu na discordu da sam kupio neformalnu familiju i da ne znam dalji protokol oko foruma. Sve u svemu cilj mi je da ne dobijem ban i da se vrati neformalna familija kao sto je i bila posto nisam kriv nizasta dugo smo skupljali pare za to i da budemo ovako prevareni.