Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
xxxx
Players nickname
CakiCrazy
Administrators nickname
Mujo Simba
Date
Feb 17, 2025
Time
00 00
Proofs
/

CrazyCaki

Player
Player
Pozdrav Mujo ovaj problem imam već jedno 7-8 meseci i nikako da mogu da krenem da igram GRAND RP, moj prvi napravljen nalog je 47809 al vi kažete da nije tačno i da mi je main ID 42036 (nema šanse jer nisam toliko star igrač na ovom projektu)... Pa bi vas zamolio da utvrdite i proverite još jednom kroz logove, jer ne mogu da vratim acc preko tecnical supporta rekao sam im sve moje tačne podatke i opet odbijeno...

Ako već ne mogu da dobijem unban na mom main accountu 47809...

Jel mogu kupiti skroz novi gta v acc i krenuti sve iz početka i biti miran?

CrazyCaki

Player
Player
Pozdrav Mujo ovaj problem imam već jedno 7-8 meseci i nikako da mogu da krenem da igram GRAND RP, moj prvi napravljen nalog je 47809 al vi kažete da nije tačno i da mi je main ID 42036 (nema šanse jer nisam toliko star igrač na ovom projektu)... Pa bi vas zamolio da utvrdite i proverite još jednom kroz logove, jer ne mogu da vratim acc preko tecnical supporta rekao sam im sve moje tačne podatke i opet odbijeno...

SOCIAL NAME: milovanovich_vuk

gigo123

Player
Player

pajdo pa ti imas vele forum naloga
1 Rejected - G.P 1.1 | Mujo Simba
2 Rejected - Unban Appeal G.P 1.1 | Mujo Simba
3 Rejected - Unban Appeal G.P 1.1 | Mujo Simba

Status
Not open for further replies.
Top Bottom