ne missa 1 hit cijeli informal
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Watch paco voli da place | Streamable izvoli ljubavine missa 1 hit cijeli informal
obozavas kad si lider neformalne i kad imas vise citera nego normalnih igraca u femu al nmvz svemu dodje krajWatch paco voli da place | Streamable izvoli ljubavi
ma najjaci ste mi viNikola poslusaj ti mene i samo banaj ovo jer ako ne banate ja ne znam sta radite u adminia
citeri ti igraju u familiji i ti njima pomazes konstantno tako sto saljes povove za cheatom, providan je lock nadam se da ce admin reagiratiWatch paco voli da place | Streamable izvoli ljubavi
bas je jak lock a prvi hit sam missao bravo doco mojciteri ti igraju u familiji i ti njima pomazes konstantno tako sto saljes povove za cheatom, providan je lock nadam se da ce admin reagirati
kakve to veze ima lolbas je jak lock a prvi hit sam missao bravo doco moj
rekao bih ti nesto al mi se ne gubi forum, nađi život malo sine vjesis po ovom forumukakve to veze ima lol
Zapravo ne igram igru niti znam ko si, uživaj u banu, ali ipak možeš napraviti peti akaunt neće te banovati niko veruj mi na rečrekao bih ti nesto al mi se ne gubi forum, nađi život malo sine vjesis po ovom forumu
Brat sam sebe laze jer voli dok mu citer winaju informalerekao bih ti nesto al mi se ne gubi forum, nađi život malo sine vjesis po ovom forumu
brate imas citere u famu i jos je ocito da gleda kroz zid i da mu locka ova 2 hita to sto je misao 1 hit ti ne znaci nista ako je ocito da mu locka sledeca 2 hitarekao bih ti nesto al mi se ne gubi forum, nađi život malo sine vjesis po ovom forumu
trigger ako se namesti moze i masit xd, vidi se na drugom hitu da ti silentaima na likabas je jak lock a prvi hit sam missao bravo doco moj
Vidi se kako igrac koristi wh, kada usporite na 0,5 kod prvog ispaljenog metka vidi se pratnja nisanom kroz zid.Watch paco voli da place | Streamable izvoli ljubavi