Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
64073
Players nickname
Christianno Nevolja
Suspect ID
67906
Date of violation
Feb 14, 2025
Time of violation
14:54
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=nr3Gwy3cyO4

Ive Obama

Player
Player
(Pisem za zakija jer on nije u mogucnosti) "ovo je nevalidan dokaz i nedovoljan dokaz jer je stavio samo sta sam uzeo" (napisao sam ono sto je zaki rekao)

ChristiannoNevolja

Participant
Leader of unofficial org
Ive Obama, dali si ti Zakijev odvjetnik mozda? , msm da je jasan razlog zasto gospodin Zaki nije u mogucnosti da pise, a isto tako ja nevidim kakve imas ti veze sa ovom situacijom , ,plus,, na povu se sve vidi,, a ukoliko admistracija zatrazi detalje, prilozit cu im sta god zatraze .

Jovan Baltik

Player
Player
Ive Obama, dali si ti Zakijev odvjetnik mozda? , msm da je jasan razlog zasto gospodin Zaki nije u mogucnosti da pise, a isto tako ja nevidim kakve imas ti veze sa ovom situacijom , ,plus,, na povu se sve vidi,, a ukoliko admistracija zatrazi detalje, prilozit cu im sta god zatraze .
ti bre sine nemas veze sa zivotom ajde nemoj da seres

betam

Player
Player
Sine fam vam se raspada ako ces da kacis lika koji ti je u famu vec duze i gotivan je i znate se za 3 4 pancira i puske koje ne vrede ni 100k onda nzm sta da ti kazem

ChristiannoNevolja

Participant
Leader of unofficial org
DidiSmo ,,kao prvo nisam ti ja sin ,,, kao drugo sta si ti sad posto njegova dadilja pa tebe boli ona stvar zasto ja njega kacim ? i nema smisla da zabadas nos u to jer nisi povezan sa situacijom niti si upucen u istu situaciju ,, da je bio gotivan prema clanovima fama i meni nebi se ovo desilo,,uostalom pitaj ga kolko je na bahamima proveo vremena ? ... kolko je strpo ljudi na bahame ,iste ljude koji su mu pomagali ... tako da psss djecace, nemjesaj se ...jer neznas nista

Ive Obama

Player
Player
DidiSmo ,,kao prvo nisam ti ja sin ,,, kao drugo sta si ti sad posto njegova dadilja pa tebe boli ona stvar zasto ja njega kacim ? i nema smisla da zabadas nos u to jer nisi povezan sa situacijom niti si upucen u istu situaciju ,, da je bio gotivan prema clanovima fama i meni nebi se ovo desilo,,uostalom pitaj ga kolko je na bahamima proveo vremena ? ... kolko je strpo ljudi na bahame ,iste ljude koji su mu pomagali ... tako da psss djecace, nemjesaj se ...jer neznas nista

Ive Obama

Player
Player
Gospodine Christiano ja bih vas zamolio da ovoj raspravi stane kraj i da pustimo admine da pregledaju zalbu. Hvala

Dragan Macak

Senior Administrator
Senior Administrator
Nakon pregleda dokaza odlucio sam odbiti ovu zalbu.
Posto je proslo vise od 48h od kako su stvari uzete iz skladista do kada je zalba okacena igrac nece dobiti kaznu.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom