navrnuo ga brat malo ne cuju mu se metkovi
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Nakon pregleda dokaza odlucio sam sledece
ROK 12h
ID: 71941 da dostavi svoj POV sa eventa
Ne snima sve slojeve + ban eveider + kupio skripticu i misli da je najaci ..![]()
i ovo je jedan od glavnih razloga sto su ljudi sve gluplji i gljuplji.Ne snima sve slojeve + ban eveider + kupio skripticu i misli da je najaci ..
Nikola imas free pov req jer i sam vidis da cituje i nemojte samo odbijati ovakve zalbe jer je i to jedan od glavnih razloga zasto je sve manje i manje ljudi na serveru.
ajde dostavi pov gde se vidi kako cilja na prvi hit molio bih adminstraciju da to zatrazi jer mu je sigurno lokalo![]()
AU AL TI LOCKA KROZ ZBUNJE AHAHAHHAHAHAHHAA![]()
A sto nebi dostavio jednom Pov da nije ubrzan?i ovo je jedan od glavnih razloga sto su ljudi sve gluplji i gljuplji.
Dzaba to sto on cituje kad je ovo sve profesionalno i treba samo pov i admini ce odbiju a moja mrtva baba vidi cit....Ne snima sve slojeve + ban eveider + kupio skripticu i misli da je najaci ..
Nikola imas free pov req jer i sam vidis da cituje i nemojte samo odbijati ovakve zalbe jer je i to jedan od glavnih razloga zasto je sve manje i manje ljudi na serveru.
Pa jeste zao mi je za tebe ali ti nema pomoci pa ono zavrsi se do krajai ovo je jedan od glavnih razloga sto su ljudi sve gluplji i gljuplji.
Bukvalno ne cituje nego ima skillaNe snima sve slojeve + ban eveider + kupio skripticu i misli da je najaci ..
ovdje samo ako neko igra bolje od tebe znaci da je citerBukvalno ne cituje nego ima skilla
druze providan ti lock, kroz jebenu banderu ga pratisovdje samo ako neko igra bolje od tebe znaci da je citer
sta bolje majku ti jebem mrtvu zakopnu retarde mrtvi prati kroz bus ko sto sam ti pratio kevu kroz grob jebem ti sve retardirano kako cu se smejem kad dobijes bl za lidere jebem ti mrtvu poginulu majkuovdje samo ako neko igra bolje od tebe znaci da je citer
te sve sto imas u fem imaju vise od 5 acca svi jos cituju i ti kao lider znas to i podrzavasovdje samo ako neko igra bolje od tebe znaci da je citer
imam ti i ja kevu u krevetu al je mrtva pa nmg je jebem jbgBukvalno ne cituje nego ima skilla
oce li se vise citeri iz triada pobanati![]()