Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Approved gp 6.15 I 39735, 70699, 65876 , 43053

Status
Not open for further replies.
Your ID
4501
Players nickname
Benjo Aditore
Suspect ID
39735, 70699, 65876
Date of violation
Feb 17, 2025
Time of violation
13:52
Proofs
https://youtu.be/jjCOjJCfVec?si=tk8Rphjqu9zvtkJY

Domo Acronix

Cijenim tuđe, volim svoje - tako sam naučio❤️
Player
sve u pov
Molim administraciju da obrate pozornost na ovaj pov jer se vidi da ne snima sve slojeve sto spada pod pravilo G.P 6.17 sto je zabrana 30 dana, jer na povu lik prica s nekim a to se ne vidi na povu, jasno se vidi na pocetku pova

sintisajzerlone

Player
Player
sve u pov
Molim administraciju da obrate pozornost na ovaj pov jer se vidi da ne snima sve slojeve sto spada pod pravilo G.P 6.17 sto je zabrana 30 dana, jer na povu lik prica s nekim a to se ne vidi na povu, jasno se vidi na pocetku pova
Pajseru ovako kao prvo ne mora da znaci da mora overlay da je upaljen za da se vidi bitno je da se cuje a to sto le[ptani krse pravila bogami i treba da ih kaci iskreno pa ce da se kurci posle od demorgan i da place :ROFLMAO:

Domo Acronix

Cijenim tuđe, volim svoje - tako sam naučio❤️
Player
Pajseru ovako kao prvo ne mora da znaci da mora overlay da je upaljen za da se vidi bitno je da se cuje a to sto le[ptani krse pravila bogami i treba da ih kaci iskreno pa ce da se kurci posle od demorgan i da place :ROFLMAO:
dobro da si mi ti pametan preko laznog foruma se pravit pametan hahah

Ady Benz

Server Administrator
Server Administrator
Zalba zakljucana i ostavljena na razmatranje curatorima neformalnih organizacija!

Dragan Macak

Senior Administrator
Senior Administrator
Nakon pregleda dokaza odlucio sam prihvatiti ovu zalbu.
Porodica ce dobiti kaznu za Mass Rule Break

Status
Not open for further replies.
Top Bottom