Informacije
1. Vaše ime IRL: Stefan
2. Vaše godine: 17
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Prosjek online po danu: 4H+ Radnim Danom/Vikendom 8H+
5. Vaš Discord: stefann140
6. Vaše ingame ime: Stefan Moncler
7. Vaš ID: 32074
Dodatne informacije
1. Lider za Emrgency Medical Services
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije:
2.1 Imam dosta iskustva radice u ovoj i razumem funkciju i ulogu svakog cina u istoj.
2.2 Vise puta sam bio administrator kao i lider porodica na ovom projektu tako da bih voleo postati vodja organizacije.
2.3 Potrudio bi se da napravim ugodnu atmosferu medju clanovima organizacije kako bi svako uzivao u organizaciji.
2.4 Imam spreman tim ljudi koji bi mi pomogao u drzanju ove organizacije i potrudio bi se da budem vodja oba mandata.
2.5 Uvek sam dostupan kako bi se otklonili problemi u organizaciji.
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
3.1 Ispitivanje: Na regrutaciji ili zaposljavanjem putem aplikacije svaki kandidat bi morao biti ispitan pravils rpa i pravila same bolnice.
3.2 Obuka: Temeljna obuka je najbitnija stavka u svakoj organizaciji i svaki kandidat za posao bi morao da prodje kroz temeljnu obuku koju bi drzao instruktor obuke ili neki HC.
3.3 Automobili: Potrudii bi se da omogucim brza vozila organizaciji kako bi svakom ranjenom licu bila ukazana hitna medicinska pomoc i kako bi zaposlenici stizali na svaku medicinsku intervenciju.
3.4 Podela po Cinovima: Svaki zaposlenik bi bio sortiran po cinovima u skladu sa svojim znanjem i mogucnostima,Cin bi se zasluzivao pokazivanjem svog interesovanja i iskustva na svakoj poziciji.Cin bi se dodeljivao procenom HCa ili putem aplikacija za promociju.
3.5 Supervizija: Svako odeljenje bi imalo svog supervizora kako bi se sto temeljnije ispratio rad svakog zaposlenika i dodelila odgovarajuca nagrada ili kazna.
3.6 Upozorenja: Svaki clan kada napraviti gresku moze biti verbalno upozoren ili bi mu se dodelio warn. 2 Verbalnq upozorenja prelaze u warn a nakon 3 skupljena warna moze biti dodeljena suspenzija ili otkaz.
3.7 Patrol log: U patrol logu se nalaze sve najvaznije informacije koje pomazu supervizorima da nadgledaju ucinak zaposlenika
Format Patrol Loga
Dolazak na duznost( slika paljena kamerice) (xx:xx)
Pauza: Pocetak (xx:xx) Kraj (xx:xx)
Ucestvovanje na dogadjajima Ime,Vreme (xx:xx)
Odlazak sa duznosti (xx:xx)
3.8 Zahtevi za zaposlenje: Minimum 7 godina u gradu kao i prolazak ispitivanja
Cinovi:
1. Suspend do daljneg
2. Suspend 12H
3. Suspend 24H
4. Suspend 48H
5. Cekanje na ispitivanje
6. Pripravnik na Obuci
7. Lab Pripravnik na Obuci
8. Lab Pripravnik
9. Vozac Hitne Pomoci
10. Pripravnik bolnice
High Staff
11. Doktor na obuci
12. Mladji doktor
13. Doktor
14. Stariji doktor
15. Operator helikoptera na obuci
16. Operator helikoptera
17. Kardiolog
18. Neurohirurg
19. Psihijatar
20. Plasticni hirurg
High Command
(09) Inspektor zdravlja
(08) Unutrasnja kontrola
(07) Vodja laboratorije
(06) Vodja Bolnice
(05) Instruktor obuke
(04) Vodja osoblja
(03) Chief of staff
(02) Zamenik Direktora Ems
(01) Direktor Ems
1. Vaše ime IRL: Stefan
2. Vaše godine: 17
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Prosjek online po danu: 4H+ Radnim Danom/Vikendom 8H+
5. Vaš Discord: stefann140
6. Vaše ingame ime: Stefan Moncler
7. Vaš ID: 32074
Dodatne informacije
1. Lider za Emrgency Medical Services
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije:
2.1 Imam dosta iskustva radice u ovoj i razumem funkciju i ulogu svakog cina u istoj.
2.2 Vise puta sam bio administrator kao i lider porodica na ovom projektu tako da bih voleo postati vodja organizacije.
2.3 Potrudio bi se da napravim ugodnu atmosferu medju clanovima organizacije kako bi svako uzivao u organizaciji.
2.4 Imam spreman tim ljudi koji bi mi pomogao u drzanju ove organizacije i potrudio bi se da budem vodja oba mandata.
2.5 Uvek sam dostupan kako bi se otklonili problemi u organizaciji.
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
3.1 Ispitivanje: Na regrutaciji ili zaposljavanjem putem aplikacije svaki kandidat bi morao biti ispitan pravils rpa i pravila same bolnice.
3.2 Obuka: Temeljna obuka je najbitnija stavka u svakoj organizaciji i svaki kandidat za posao bi morao da prodje kroz temeljnu obuku koju bi drzao instruktor obuke ili neki HC.
3.3 Automobili: Potrudii bi se da omogucim brza vozila organizaciji kako bi svakom ranjenom licu bila ukazana hitna medicinska pomoc i kako bi zaposlenici stizali na svaku medicinsku intervenciju.
3.4 Podela po Cinovima: Svaki zaposlenik bi bio sortiran po cinovima u skladu sa svojim znanjem i mogucnostima,Cin bi se zasluzivao pokazivanjem svog interesovanja i iskustva na svakoj poziciji.Cin bi se dodeljivao procenom HCa ili putem aplikacija za promociju.
3.5 Supervizija: Svako odeljenje bi imalo svog supervizora kako bi se sto temeljnije ispratio rad svakog zaposlenika i dodelila odgovarajuca nagrada ili kazna.
3.6 Upozorenja: Svaki clan kada napraviti gresku moze biti verbalno upozoren ili bi mu se dodelio warn. 2 Verbalnq upozorenja prelaze u warn a nakon 3 skupljena warna moze biti dodeljena suspenzija ili otkaz.
3.7 Patrol log: U patrol logu se nalaze sve najvaznije informacije koje pomazu supervizorima da nadgledaju ucinak zaposlenika
Format Patrol Loga
Dolazak na duznost( slika paljena kamerice) (xx:xx)
Pauza: Pocetak (xx:xx) Kraj (xx:xx)
Ucestvovanje na dogadjajima Ime,Vreme (xx:xx)
Odlazak sa duznosti (xx:xx)
3.8 Zahtevi za zaposlenje: Minimum 7 godina u gradu kao i prolazak ispitivanja
Cinovi:
1. Suspend do daljneg
2. Suspend 12H
3. Suspend 24H
4. Suspend 48H
5. Cekanje na ispitivanje
6. Pripravnik na Obuci
7. Lab Pripravnik na Obuci
8. Lab Pripravnik
9. Vozac Hitne Pomoci