Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Eren Sosa

Player
Player
Informacije

1. Vaše ime IRL: Dorian
2
. Vaše godine: 17
3
. Vremenska zona: +1 GMT
4.
Prosjek online po danu: 5-12 sati
5.
Vaš Discord: dodovix_69
6.
Vaše ingame ime: Eren Saint
7.
Vaš ID: 11079

1.
Lider za : Marabunta Grande
2
. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije?(Navedite tri razloga uz objašnjenje)
2.1 - Strpljiva sam osoba, lako se snalazim , te imam dosta iskustva na grand rp projektu
2.2 - Mogu motivirati ljude u organizaciji na bolji rad i ispravit ako dodje do greške ili nesporazuma
2.3 - Lako se prilagodim svakome pa nemam problema sa sporazumijevanjem i rješavanja problema ili sl.

3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji:

Trudim se da svi članovi organizacije razumeju pravila i znaju šta se očekuje od njih tokom RP-a. Pravila su jednostavna, ali precizna, kako bi igra bila fer i zanimljiva za sve.
Svestan sam da moj način igranja RP-a utiče na ostatak organizacije. Zato se trudim da uvek budem dosledan i igram svoju ulogu ozbiljno, kako bih motivisao i druge da rade isto. Trudim se da RP ostane u okvirima realnosti. Podstičem članove da igraju svoje uloge dosledno i da izbegavaju nerealna ponašanja koja kvare atmosferu.

Nemanja Fjuri

Server Administrator
Server Administrator
Čestitamo!
Pozvani ste na interview za organizaciju Marabunta koji će se održati u utorak 18/02/2025 u 18:00h.

Budite u čekaonici na GrandRP Discordu 5 minuta pre početka.
Ako imate nekih zabrinutosti oko interviewa, kontaktirajte me preko discorda

Status
Not open for further replies.
Top Bottom