Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
62387,64409
Players nickname
mali ivano
Administrators nickname
Mujo Simba
Date
Sep 7, 2024
Time
1:07
Proofs
https://www.youtube.com

iv3n0

Player
Player
Poštovani aministratori ja vas molim, kao što sam vam rekao prošli put napisao sam to adminima zbog problema sa zivcima i ja to nebi napisao da me drug nije zezao zato što je nas owner prosle familije Macan family, Jakov Macan je owner on je poslao za neformalnu i proslo je 1.5 mjeseca i nitko mu nije odgovorio pa sam ja zvao admina i rekao mi je da cekam jos, a posto sam ja bio u calu na bubici sa mojim drugom, i sherao sam mu screen i onda me je poceo zezati dok je vidio da je rekao admin da jos cekam oko 2 tjedna,a posto mi je to rekao on me je poceo zezati i moji zivci su me zeznuli i to sam napisao admini.

Jak0v1

Player
Player
Ja bi htio da ovaj dečko dobio whitelist jer znam da nije želio ništa loše projektu niti adminima.
Hvala!

ivan_pivan

Player
Player
Ja bi isto htio da ovaj dečko dobije whitelist jer se svaki dan kaje zbog toga što je dobio blacklistu i želio bih da se vrati na ovaj server.
Hvala!

David kozins

Player
Player
Ja bi isto htio da dobije whitelist jer se kaje svaki dan i sanja da bi opet zaigrao na ovom projektu jer znam da nije ništa htio grozno napraviti,a svi su ga svi živcirali.
Hvala!

Status
Not open for further replies.
Top Bottom