Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
31347
Players nickname
Patty Garciaa
Administrators nickname
Mark Armone
Date
Feb 14, 2025
Time
19:09
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/943910/#post-3310435

Trifunovski

Player
Player
Postovana administracijo pre nedelju dana sam dobio ban za 1.7, toest nisam imao POV sa BIZZ WARA. Ja nisam znao da nemam dovoljno memorije u tom trenutku kad sam usao na event. Zbog manjka memorije meni se nije sacuvao POV od eventa.
Lik je zatrazio POV tu, ali ja nisam imao. Ali na njegovom POV-u se jasno vidi da je lik na otvorenom i da smo ga pucali cela fam i ja sam ga ubio. Isto tako na pov od mog drugara se vide i BLIPOVI na mapi kako svi smo se okrenuli ka njega i pucali.

Evo njegov POV :

Evo POV lidera familije Reyli ( nazalost kazem ja da zbog manjka memorije nemam POV)

Evo link njegove zalbe: Approved - Pov req

Slobodno ako ocete mozete da mi radite PC check 100% sam cist i pristanjem na to, ali nazalost kako sto sam navedio gore nije mi se sacuvalo pov zbog manjka memorije.
Ja bi ako je moguce da dobijem drugu sansu, jer stvarno svaki event snimam i sve imama usnimano od eventa.
Sad sam ocistio celi komp i sad imam dovoljno mesta da snimam svaki event

Hvala unaprjed za citanje moje zalbe <3 <3

Aldin Verstappen

Curator of the administration
Curator of the administration
Odbijeno

Nazalost to sto je trazen POV a nije mozda morao adminu paznja ce biti skrenuta ako se ispostavi da je to tacno, ali pravilo za koje ste kaznjeni nalaze da imate POV samim time kazna ostaje

Status
Not open for further replies.
Top Bottom