momak ne samo da je sendvicar vec je i mass rule breaker ccc
50+ ig kazni. Ovom igracu omiljeno pravilo za krsenje je VDM jer njega nocas radi na sns bota i voli da gazi studente. Sala na stranu, sa ovoliko kazni na forumu i ig smatram da zasluzuje kaznu. Ljubi JIM.
P.S Nije me platio Djilas
Approved - CD I ID: 26120
Sve se vidi u povu udara me u GZ i plus me gazi napolju VDM.
gta5grand.com
Approved - VDM I 26120
SVE SE VIDI U POV DA LIK DOLAZI I UBIJA NAS HEELIOM GDE NAS IMA 10 U FAM-U
gta5grand.com
Approved - VDM I 26120
SVE SE VIDI U POV DA LIK DOLAZI I UBIJA NAS HEELIOM GDE NAS IMA 10 U FAM-U
gta5grand.com
Approved - P.G | iD 26120
pre ovog POV-A sleteo par puta helikopterom na krov mog fama i pucao bez brojanja..
gta5grand.com
Approved - GP 6.15 I 26120
vidi se na povu da dolazi lik prije eventa i ubija nas bez brojanja, id 68551 ga je naciljao ali nije opalio metak time nije prekrsio nista.
gta5grand.com
Approved - VDM | 26120
Kada sam govorio yakuzaa yakuzaa mislio sam na familiju zato sto je lik nosio njihovu majcu i hteo sam da udjem u fam, ili je to blueblood ali nmvz sve jedno sve se vidi na povu.
gta5grand.com
Approved - VDM | 26120
Kada sam govorio yakuzaa yakuzaa mislio sam na familiju zato sto je lik nosio njihovu majcu i hteo sam da udjem u fam, ili je to blueblood ali nmvz sve jedno sve se vidi na povu.
gta5grand.com
Approved - PG | 26120
Policajac mi vidi lice iako sam okrenut prema zidu sto nije realno. Molim da se ovaj igrac kazni.
gta5grand.com
Approved - Bug Abuse / 26120
sve se vidi u pov-u , kada sam ga ubio odradio Bug Abuse i opet se spawnovao.
gta5grand.com
50+ ig kazni. Ovom igracu omiljeno pravilo za krsenje je VDM jer njega nocas radi na sns bota i voli da gazi studente. Sala na stranu, sa ovoliko kazni na forumu i ig smatram da zasluzuje kaznu. Ljubi JIM.
P.S Nije me platio Djilas