Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
19775
Players nickname
Vudi Dorocki
Administrators nickname
Tica Abyss
Date
Feb 22, 2025
Time
00:00
Proofs
google.com

Vudi Dorocki

Player
Player
Poštovana administracijo, Danas 22.2.2025. dobio sam ban za pravilo servera 1.4. Koliko sam razumeo nađeno je više od jednog akaunta na mojoj IP adresi. I to jeste tako ali akaunt sa ID-em 19775 je moj akaunt na kompjuteru dok je druga 2 akaunta koristio moj mlađi brati i to ne na mom kompjuteru već na njegovom laptopu. Već sam pitao nekoliko prijatelja koji su bivši admini da li je moguće da zbog toga dobijemo ban, rekli su mi da ne bi trebalo da bude nikakvih problema jer ne igramo na istom kompjuteru. Već dugo igram na ovom projektu i ranije sam pravio greške nekada svesno nekada ne ali sada stvarno nisam imao nameru da to uradim. U poslednje vreme moj brat svakako nije igrao toliko na grandu ali ja sam već dugo aktivan što se moglo videti i na forumu i IG. Zamolio bih administraciju da mi da unban ako je potrebno i uz money wipe. Nadam se da ću još dugo igrati na ovom projektu i da se ovakve stvari neće više ponavljati.

S' poštovanjem Vudi Dorocki.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom