Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Ban za konstatno krsenje pravila | Aldin Verstappen

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
26120
Players nickname
Sergey Navarroo
Administrators nickname
Aldin Verstappen
Date
Feb 22, 2025
Time
0000
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/949634/

Leonard1

Player
Player
Shvatam da sam napravio ogromnu gresku ne-poštujući pravila servera ali u moju odbranu na žalbi zbog koje sam dobio ban su okačene approvane žalbe gde nisam ja kažnjen nego osoba koja me je kačila, duple žalbe je stavljao i tražio je pare da mu dam da povuče žalbu... Zamolio bih za još jednu šansu jer sam baš puno vremena potrošio da sve tako odjednom nestane . Pristajem na money wipe i ostale wipeove samo da imam još jednu šansu..

Nikola Dunjic

Player
Player
Shvatam da sam napravio ogromnu gresku ne-poštujući pravila servera ali u moju odbranu na žalbi zbog koje sam dobio ban su okačene approvane žalbe gde nisam ja kažnjen nego osoba koja me je kačila, duple žalbe je stavljao i tražio je pare da mu dam da povuče žalbu... Zamolio bih za još jednu šansu jer sam baš puno vremena potrošio da sve tako odjednom nestane . Pristajem na money wipe i ostale wipeove samo da imam još jednu šansu..
Odbijeno
Razlog: Previše jedeš sendviče.
Slobodno kazni offtopic Mujo.

RevDemon

Player
Player
Brate imas boga oca ing kazni.Na forumu imas 4 stranice nisi za roleplay kad non stop gazis ljude jos si vucicev sendvicar.Ovom igracu banovati forum najtoksicniji igrac na grandu i medju prvima po krsenju pravila !

Status
Not open for further replies.
Top Bottom