mislim da za ovo i ne treba trazit pov, nego odmah ban
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Triad cheatercinamislim da za ovo i ne treba trazit pov, nego odmah ban
vidi kako locka hahahahahmislim da za ovo i ne treba trazit pov, nego odmah ban
tebi treba objasnit neke stvari al ne preko discorda.......vidi kako locka hahahahah
i tebe za pomaganje takvimamislim da za ovo i ne treba trazit pov, nego odmah ban
brate stavi na private montazu pls skeletoni vriste na pocetku dzabe ste blurali kad se vide opettebi treba objasnit neke stvari al ne preko discorda.......
i?brate stavi na private montazu pls skeletoni vriste na pocetku dzabe ste blurali kad se vide opet
brate jel ti ne vidis da ovaj lik ima lock??Nakon pregleda dokaza odlucio sam sledece
ROK 12h
ID:72652 da dostavi svoj POV sa eventa
brate vidi ti se silentaim na povu, cestitkemislim da za ovo i ne treba trazit pov, nego odmah ban
oni su odbili pov gde koristi lik aimbot redux a kamo li ovaj lockbrate jel ti ne vidis da ovaj lik ima lock??
admini ako znaju kako izgleda cit ja popusim kurac svima ti njima moze da sheras skrin i da upalis cit oni nema da skontaju jer su invalidibrate jel ti ne vidis da ovaj lik ima lock??
Izgleda da ne vidi...brate jel ti ne vidis da ovaj lik ima lock??
Aj ne kurci mi se tu kidu maloumni.Tolko si bolestan da sada svoj nemili bes iskaljujes ovde teraj se u kurac zajedno sa svim ovim citerima invalidu maloumniadmini ako znaju kako izgleda cit ja popusim kurac svima ti njima moze da sheras skrin i da upalis cit oni nema da skontaju jer su invalidi
ma samo ste bolesna djeca i tjtAj ne kurci mi se tu kidu maloumni.Tolko si bolestan da sada svoj nemili bes iskaljujes ovde teraj se u kurac zajedno sa svim ovim citerima invalidu maloumni
dobio sam ban, jeste li sada sretni?Aj ne kurci mi se tu kidu maloumni.Tolko si bolestan da sada svoj nemili bes iskaljujes ovde teraj se u kurac zajedno sa svim ovim citerima invalidu maloumni
Daaaaadobio sam ban, jeste li sada sretni?
odrasti dete.Daaaaa