Za šta vi banujete gospode bože... Od toliko stvari...
Igrača koji je prijavio koleginicu smatram teškim idiotom (slobodno me sankcionišite za ovo) i sramotom od osobe + drukarom.
Još ja mislio da je stavio neki POV ili nešto... Jok, stavio pesmu 200E dan.. Kakav je to POV izvinite molim vas? Ja da sam stavio pesmu na Jutjubu kao link za POV, odbili bi ste mi ekspresno, pa makar bilo proverljivo kako-već-god..
Umesto da banujete one koje treba, i to za sva vremena, pa da možemo da uživamo igrajući na Grandu i da ne moramo da snimamo svaki svoj korak... Vi uzeli da banujete Kajru zbog toga ŠTO JE BACILA LISICU NA POD I NEKO POKUPIO.. I to na 60 dana..
I da mu je čak poklonila, vi nemate apsolutno pravo da branite ljudima da poklone nešto. Naravno, sve dok to poklanjanje nije zapravo izbegavanje RP sistema. Koliko razumem, nije dobila novac van razmene, tako da ne vidim razlog za ban. A verujem da je Kajra dovoljno pametna da zna pravila (ne bi bila u LI ovoliko dugo i zamenica i šta ne).
Ja sad ako odlučim nekom da poklonim auto, dobiću ban na 60 dana...
Ljudi se žale na CC non-stop "banujte čitere", "banujte čitere".. Ima ih, uradite nešto po pitanju toga..
Ne krivim Vuka Kaponeta koliko krivim osobu koja je podnela prijavu. Očigledno namerno, jer normalna osoba ne bi trošila vreme da kači za ovakvu glupost.
Jel Kajra dobila novac za tu lisicu van sistema razmene? Nije.
Jel kriva što se igrač stvorio i pokupio na prevaru? Nije.
Prihvatam kaznu za GP 3.1 sa ogromnim zadovoljstvom. Srdačan pozdrav!
----
Pozdrav, Moje ime je Teddy Bear i igram na vašem projektu već 3 i po godine. Nemam nameru da uvredim projekat, ali želim da iznesem svoje mišljenje i predloge za poboljšanje roleplaya. Nažalost, primetio sam da mnogi igrači (pretežno mlađi) konstantno krše pravila, posebno kada je u pitanju...
gta5grand.com
> Pokusavamo sto bolje i efikasnije raditi hvala na sugestijama
Pokušavate malo sutra i ne slušate sugestije.