1. Vaše ime IRL: Marko
2. Vaše godine: 20
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Prosečno vreme online dnevno: 6-13h
5. Vaš Discord: kibla_04
6. Vaše in-game ime: Draco Kibla
7. Vaš ID: 40786
Dodatne informacije
1. Lider za: The Los Santos Vagos2. Zašto želite biti lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
Nikada nisam mogao da zamislim sebe u kriminalu, ali nakon dugog boravka u državnim organizacijama, odlučio sam da pređem i na drugu stranu. Gledao sam kako većina lidera ne izdrži ni mesec dana, a kamoli dva meseca kao lideri kriminalnih organizacija. Ja bih se potrudio da vratim kriminal na nivo kakav je nekada bio. Zbog moje visoke aktivnosti, verujem da bih imao jednu od najaktivnijih bandi u gradu. Često sam prisustvovao talačkim situacijama, posmatrao kako funkcionišu i uvek se pitao kako je moguće da su mnogi toliko neorganizovani. Zato sam odlučio da se prijavim za lidera i pokušam da promenim to.
S obzirom na to da znam kako državne organizacije vode svoje akcije u talačkim i drugim situacijama, zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu u državnim organizacijama, mislim da bih imao prednost nad ostalim bandama jer poznajem njihove taktike i principe rada.
3. Vaš savet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji
U bandu neće moći da uđe niko za koga posumnjam da nema strpljenja i znanja za organizovane akcije. Minimalni zahtevi bi bili 15 godina OOC i najmanje 2 sata aktivnosti dnevno.
Dodeljivao bih bonuse za svaku uspešnu akciju, kao i rankove za one koji pokažu znanje i veštine u kriminalnim aktivnostima.
Sa svakom bandom bih napravio sporazum koji bi bio od koristi i njima i nama, a ujedno bih se potrudio da što više pravimo problema državnim organima. Znam koliko državne organizacije, posebno FIB, imaju problema kada nema talačkih situacija, pljački i sličnih događaja.
Rankovi organizacije:
- Sace ode
- Newcomer
- Little shooter
- Ghetto shooter
- Graffiti team
- Ghetto boy
- Robber
- Graffiti boss
- Turfer
- Killa
- Shooter